Jump to content

suhap2

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

578 profile views

suhap2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. vindows 7 64bit sistemime kurdum ama serial istiyor. biri yardım etsin lütfen... başka bir yolu var mı?
  2. serial numarası ya da crack yok mu elinde?
  3. prog kurdum fakat sonunda yazı çıktı: prog yetkilendir ve kaydet ya da serial gir diye bişeyler. serial istyor mu? ya da nasıl crack yapıcam?
  4. avg ye ait çıktı bu dosya:( ben avira antivir pro son sürümü için serial istemiştim. tekrar yardımcı olur musun?
  5. ben de bi istekte bulunayım bari:) avira antivir pro son sürümü için crack ya da serial istiyorum. yardımcı olacak var mı?
  6. 64bit vista var ve vmware i kurdum. ubuntu yu çalıştırabiliyorum. MAC OS X başka bi yerden indirdim ve zip li dosyadan iki bölüm halinde .dmg uzantılı dosyalar çıktı. bunları .iso uzantısına çevirmek için "dmg2iso" programını denedim ama program çalışmadı (64bit vista dan dolayı olabilir). sonra MagicIso prog denedim ama o da dosyayı açamıyor. dmg yi iso ya nasıl dönüştürebilirim? ya da burdaki mac os x linklerini rapidshare dışında bi yere atın, burdan tekrar indireyim. iş yerinde rapid engele takılıyor. tşklr...
  7. rapidshare harici link ler verirseniz sevinirim. iş yerimde rapidshare engellenmiş durumda:( evde de malum kota var. yardımlarınız için şimdiden tşkler...
  8. easeus ile hdd ikiye böldüm ama ikinci bölüm bilgisayarım kısmında görünmüyor. 320GB lık hdd şimdi 247GB görünüyor. yardımcı olur musunuz?
×
×
  • Create New...