Jump to content

zapkin

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zapkin

  1. Connectify ve Virtual WiFi Router_2.0.1.5 ile her ikisiyle de komşudan gelen wifi interneti bir laptoptan diğerine aktardım.2.Laptop bağlanıyor.Ancak android tablet 5 diş "mükemmel" bağlandı yazıyor fakat chrome,mozilla,tarayıcı üzerindeki 3 browserla da internete çıkamıyor. (Tablet Piranha Aristo 2 tab 7 Android 4.1.2 yüklü.) Tablet bu ağa(1.Laptopa bağlı) bağlandı yazdığı halde neden nete giremez. Lütfen yardım.   NOT"Güvenlik Türü ile alakalı olduğuna dair yazılar var nette.wifi kaynak WPA2-PSK Connectify ve VirtualWiFiRouter_2.0.1.5  wifi yayınları güvenlik şekli de WPA2-PSK Tablet zor da olsa wifi kaynak a bağlanıyor.(WPA2-PSK) yani sorun güvenlik şekli değil gibi duruyor."
  2. Connectify ve Virtual WiFi Router_2.0.1.5 ile her ikisiyle de komşudan gelen wifi interneti bir laptoptan diğerine aktardım.2.Laptop bağlanıyor.Ancak android tablet 5 diş "mükemmel" bağlandı yazıyor fakat chrome,mozilla,tarayıcı üzerindeki 3 browserla da internete çıkamıyor. (Tablet Piranha Aristo 2 tab 7 Android 4.1.2 yüklü.) Tablet bu ağa(1.Laptopa bağlı) bağlandı yazdığı halde neden nete giremez. Lütfen yardım.
  3. mrb.f8 wifi tv çin malı telefon var elimde. wifi açılmıyor. fabrika ayarları da çözüm olmadı. rom atılması lazım sanırım. Bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim.Telefon görüntüsü aşağıdaki linkte. http://imageshack.us/photo/my-images/841/iphone43v.jpg/ yardımlar için şimdiden teşekkürler.
  4. Emegin icin tesekkurler. Kaspersky internet security 7.0 kullanıyorum.trial reset ile. Aynı veya daha ust surumlerini portable-key-lisans sorunu yasamadan guncelleme alarak full kullanmam mumkun mudur? Bu portable antivirusu tasınabilir Barte pe windows ile usb flash disk uzerinden local virus temizligi icin kullanacam, Yani internet olan yerden flasha guncelleme alıp olmayan yerde Bartpe tasınabilir windows ve portable guncel kaspersky acıp magdur pcyi temizlemek dusuncem. Tecrube ve yardımlarınıza muracaat ediyorum. Ozellikle ozgurx,doruk101 ve belki bircok arkadas bu konuda bana yardım edebilir. bu konuda bilgili ve deneyimli gozukuyorlar. Lutfen yardım. Simdiden ilgilenen herkese tesekkurler.
×
×
  • Create New...