Jump to content

Deli Yürek

Üye
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

476 profile views

Deli Yürek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. selam senin sorununda baska belki sundan olmus olabilir ilk önce güncellemeyi otamatik yüklemeden cikar ve güncellemeleri indir kendin yükllüyecegin gibi ayarla.simdi gelelim güncellemeye ben win.8.1 kullaniyorum ve birkac arkadasimda güncellemeden sonra ekran karardi sadece fareyi görebiliyorsun baska birsey olmuyor tabiki benim bilgisayarlari yedeklemistim sorun olmadi gene geri aldim güncellemeyi yükledim gene ayni 3 gün ugrastim sonunda buldum ve su Güncellemeyi sakin yüleme o zaman tikir tikir calisiyor Buyur budur ingilizce anlamam almancasini yaziyorum ( Update für Windows 8.1 für x64-Systeme  (KB 3000850) ben 64 bit kullandigimda bunu verdim herhalde 32 bitte aynidir Kolay gelsin.
  2. Tesekkürler arkadasim eline saglik bir sorum olacak sadece Türkce icinmi gecerli yoksa baska dilde olsa olurmu..
  3. [quote name='unquiet' date='15 July 2011 - 11:45 ' timestamp='1310730310' post='1046494'] Avast ı öneririm hem pc yi kasmas hem de virüsleri bulma da çok başarılıdır [/quote] Haklisin cok virus pogrami kullandim bu süper ötekiler bilgisayari kasiyorlar ve haberin olmadan hart diskteki crekleri siliyor 3 pc dede bunu kullaniyorum tavsiye ederim..
  4. Keske kapansa milleti hastalik haline getirdiler herkes özelini döküyor oraya hicte hosuma gitmiyor tabiki bu benim düsüncem herkesin kendi bilecegi.
  5. selam arkadas Acer al derim sorun olmaz su an bende 2 tane var hic bir sorunla karsilasmadim gende sen bilirsin
  6. usta eline saglik ama ben bunu anlamadim ne DVD si bu programmi yoksa filmmi
  7. Niye sorun Rapiti aldinmi hicde sorn degil Bence ötekiler bekletmiyormu bedava kullancam diyorsan bekliyecen baska care yok beklemek istemessen üye olursun tabiki ücretli hic beklemessin..
×
×
  • Create New...