Jump to content

bilalozdemir

Üye
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bilalozdemir

  1. SoNKraL_, 4 saat önce yazdı:

    bu bile reklamları kısmi engelliyor 5 şarkıda olmasada 10-15 şarkıda 1 videolu reklam çıkıyor arayüzde reklam olmasının bir önemi yok ya kimseye zararı olmuyor mesele sınırsız şarkı atlama yapabilmek onuda yapamıyorsun işte belli şarkıdan sonra çıkyıor normaliden 5te çıkıyor fakat bunda engellemeden dolayı bu birazcık artmış sadece ama illede çıkyıor yani :) O reklamın geldiği konumun internet erişimini engelleyincede şarkılar 5 saniyeden sonra devam etmiyor.Yapacakları sistemin ben diyesim geldi :D Hayır aylık üyelik alsan 17 lira çok para be 7 lira olsa gene neyse

    Ben dünden beri sıkıntısız dinliyorum, sıfır reklam ve sınırsız şarkı atlayabiliyorum.  2 farklı PC de kurdum onlarda da sıkıntı çıkmadı. @forjest hocamın son yüklediği link ile kurulum yaptım.

    • Like 1
  2. forjest, 31.12.2020 - 12:44 yazdı:

    Güncelleme bende yapmadı hala kullanıyorum. Güncellemeyi kullanııcı dışında müdahalesiz yapıyorsa şayet son sürümle ilgili olarak güncelleme yapan dosyayı veya hizmet kaldırmak gerekli ya da engellemek bununla alakalı olarak bir şey tespit etmedim henüz. Ancak bakarım bir ara inş.

    Spotify'nin kurulu olduğu klasöre aşağıdaki iki dosyayı ekleyip tekrar üstüne kurulum yaptım ve sıkıntıyı çözdüm hocam artık güncelleme yapmıyor, aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar içinde yardımcı olur.

    Spotify_new.exe Spotify_new.exe.sig

  3. forjest, 29.12.2020 - 01:00 yazdı:

    # Spotify 1.1.48.625 Reklamsız Final Türkçe [ Online müzik oynatıcısının popüler versiyonu reklamsız sürümü,3 aşamalı önlemlerle reklamlar durdurulmuştur (yeni!) ]

    SpotiFy indir: https://cloud.mail.ru/public/qJjx/iSrHem8RK

     

    Hocam program ilk kurulduğunda çok güzel çalışıyor ancak kapatıp açtığımızda  kendinizi güncelliyor ve reklamlar çıkıyor uygulamanın güncelleme yapmasını nasıl engelleyebiliriz?

  4. forjest, 01.12.2020 - 16:30 yazdı:

    Spotify 1.1.47.684 Final (Reklamsız!) Türkçe  https://cloud.mail.ru/public/2Gcv/4r2vPvngA 7z katılımsız kurulum windows tümü 32/64bit.

    BilGİ: TNCTR.Com'dan ilk! Reklamsız! Host dosyası içermez eklemez! orijinal dosya edit! Hızlı şarkı geçişleri temiz ses ve premium tadında kullanım. :) 

      İçeriği Görüntüle

    kPNT6o

    Güncellenme tarihi: 1 ARALIK 2020

    SoNKraL_ | akillialtay1995

    Hocam uygulamayı yeniden başlattığımızda reklamlar aktif oluyor ne yapmamız gerekir?

  5. casper0007, 2 saat önce yazdı:

    sistem, yeniden başlatıp denedınızmı kullandıgınız aio da bi düzüne yontem var bunu ındırıp deneyın

    https://www.dosya.tc/server27/irrcxc/W10DigitalActivation.exe.html

     

     

     

    Eyvallah hocam verdiğiniz linkteki aktivasyon ile yaptım düzeldi teşekkür ederim.

    Emre028, 1 saat önce yazdı:

    Hangi yöntemi denediniz ? 

    Hocam AIO içindeki w10 için olan hepsini denedim ancak sadece sağ altta çıkan uyarı kayboldu etkinleştirme gerçekleşmemişti.

  6. 9 saat önce, erdal4444 yazdı:

    adw cleaner  programını  deneyin.

    7 saat önce, DJ_Rush yazdı:

    Resimdeki gibi GoogleChrome.exe sağtık ile Özellikler deyin ve Hedef: satırında bulunan tr.search.yahoo.com kısmını silin. Tarayıcıyı yeniden açın.

    597c9523ef136_Ekran_grnts_072917_050127_PM.jpg.71158b45d87a49c96801b344f23ae54c.jpg

    Adwcleaner bişeyler temizledi ancak sıkıntı devam ediyor.

    Malesef hedef kısmında search yahoo yazısı çıkmadı.

  7. Netde dolaşırken görmüştüm bu yazıyı bi incele istersen işine yarayabilir.

    Alıntı

    Değerli Arkadaşım

    Benim sana nacizane tavsiyem eğer ikamet ettiğin binada kablo tv (türksat) varsa hiç düşünmeden uydunet alman. Aşağıda vereceğim linkteki pakete abone ol. Eğer film arşivi yapıyor isen ikinci linkte verdiğim hizmeti de kullan eğer aylık almak istersen 9 küsür tl, ama o hizmetide taahüdüne ekletirsen aylık yanılmıyorsam 4 veya 6 tl ye düşüyor. Ben o hizmeti de aldım. Normal paketimi gündüz kullanıyorum (indirme yapmadan) ama tüm indirmelerimi gece 00:00 dan sabah 09:00 arası yapıyorum (IDM yi programlıyarak) böylece gündüz kullandığım paketim hiçbir şekilde 3 mb düşmüyor ve fiyatıda bence çok iyi toplamda senin istediğin fiyatı geçmiyor.

    Aylık paket linki
    http://www.turksatuydunet.com/konust...rsiz-kampanya/

    Ek (uyku yok) hizmet paketi linki
    http://www.turksatuydunet.com/uydunet-uyku-yok.html

     

  8. Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar 2 gün önce teknosadan indirimli olarak tp link archer c2 isimli wireless router aldım 3.kata koydum mükemmel bir çekim kalitesi var sokağın başından bile girebiliyorum alıcak olan arkadaşlara şiddetle öneriyorum.

×
×
  • Create New...