Jump to content

gimin

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gimin

  1. En üstte bir moderator arkadasın sözlerine takıldım ve ne kadar iyi niyetli Suan genc nüfusun ( 8 /25 yaş ) % 80'i sigara %70 + uyuşturucu kullanmakta %50 'si boş işler yuzunden her an kavga etmekte ve bir birini vurmakta bumudur gençlik poh içinde tabiki bunları nyanında geriye kalanlar teknoloji bağımlısı pc basından kalkmayan her anını pc basında geciren dıs dunya ile alakasını kesmıs kesım ( masabaşı işleri olanlar harıcı ) en azından onların bir cogu uyusturucu sıgara alkol almıyor boştan sebeplerle bırılerını ncanını yakmıyor ( kendisininkinide ) şimdi Türk gençliği nerede ? hepimiz milliyetçıiyiz hepimiz vatan severiz ama bizim vatan sevgimiz neden kendi içimizde olmuyor ? sadece ağzımızda ? burada hepimiz atıp tutarız atam sen rahat uyu bizler senin emanetçiniz gibisinden ama nerede öyle iyimserlik saygı sız topluma doğru suruklendık ve halada dibe dogru batmaktayız. bizler bu sekilde emanetçiysek yazıkki bu vatan için kan dokmüş binlerce atamıza nasıl yüzlerine bakacağız ahirette demezlermi biz sizlerin bu işleri yapması içinmi bu vatanı savunduk Türkiyenin dört bir yanında.... ( Kızarmayan yüzlerimiz ) :S?
  2. Usta gemici, ( uluslar arası ) elektirikçi, suan internet cafe işletiyorum. aslında bir kac tane daha var da onları buraya ayzmakla urasmım
  3. Sa. Arkadaslar sp2 kurdum fakat sp3'e microsoft uzerinden update yapamıyorum sp3 günceleme'yi nereden bulabilirim bir iki tane internetten indirdim fakat dil desteği yok diyerek kapattı ( sp3 katılımsız ne kadar var ise siteden indirdim her biri kurulumda hata verdi modifyeli mxp, perfect, ultimade, shiny ve bircok cd ve dvd indirdiysemde sonradan kendi yukledıgım programlarda kasma oldugundan bu sekılde yukleme sectım ) Fakat yukarıda belirttiğim sp3 guncel update yapamıyorum sp2 uzerınden yardım lütfen.
×
×
  • Create New...