Jump to content

MR.ŞENELL

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MR.ŞENELL

  1. Yok onu yapmayı biliyorum bn bu şifre felan girdiğimiz kısmı orj yapmak istiyorum. kullanıcı resmi ve şifre girilen yeri değiştirmek istiyorum
  2. Windows 7 Saphire kurmuştum. Fakat kullanıcı değiştirme menüsündeki tema hoşuma gitmiyor. Windowsun orjinal kullanıcı girişine çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
  3. Bios'ta öyle bir seçenek yok malesef. Normalde 64 bit destekliyor ama sanalda olmuyor büyük bi saçmalıkmış.
  4. T6500 işlemcim var. 64 bit win-7 kurulu ama sanal makinada 64 bit kurmaya çalıştığımda hata veriyor. VT özelliği yok sanrm ama normalde 64 bit destekliyor. Bunun bir çözümü var mı?
  5. çok tşk'ler. $ bu da iyi oldu en azından onlar değişmyr
  6. o şekilde yaptım ama sayfa no artmıyor formül aynen kopyalanıyor [quote name='kedice' date='24 March 2012 - 09:24 ' timestamp='1332581062' post='1174523'] elle düzeltebilirsin:) [/quote] Sonuç ona doğru gidiyor
  7. Merhaba arkadaşlar. Excelde bir döküman oluşturdum. sayfa 1de bir böülmde sayfa2 den bazı hücrelerin içeriğini göstereceğim.formül şu =Sayfa2!H2 Alttaki satırda da sayfa3 aynı satır sütün görnck. sağ alt köşeden tutup çekerek kopyaladğmda H2 H3 oluyor. Benim yapmak istediğim Sayfa3!H2 olması. Bu optimizasyonu nasıl sağlayabilirm. Umarım anlatabilmşmdr Yardmlarnz için şmdiden tşkler
  8. almanya girerse bizde gireriz )
  9. Mavi ekranda hangi dosyanın hata verdiği yazar. O dosyayı araştır büyük ihtimal bi driver dosyasıdır. O driveri yenileyip dene bi. Windowsu tekrar kurup deneyebilirsin format atmadan.
  10. eğer işlemcin çok çekrdekli ise çalıştırı aç msconfig yaz gelen pencereden önyükleme->gelişmiş seçenekleri tıkla. İşlemci sayısını işaretle ve işlemci sayısını seç. menülerden çık ve yeniden başlat.
  11. arkadaşlar biz bir muhasebe programı kullanmaktayız. hesap ekstresi aldığımızda çok karkaşık bi çizelge oluşturuyor. acaba bu çizelgeyi bir program yardımıylaistediğimiz satır ve sütünları alarak başka bir excel dosyasına aktarabilir veya oluşturabilir miyiz. biraz program yazmakla uğraşmıştım C dilinde. eğer biraz tarif ederseniz yazabilirim sanırım.şmdiden tşk.ler ayrıca bi de bu programın bilmem ne editör diye programla bu çizelgeleri düzenleniyor sanırım onu çok anlayamadım ordan olur mu ki.
  12. ingilizce kullanmakta sakat. kitapçıya gidip carrie var mı desen bn ne satıyorum lan diye saldırabilir )
  13. sessiz sinema oynayalımmm:) tmm kabul kötü bi fikir
  14. [quote name='6489426' date='08 July 2011 - 13:20 ' timestamp='1310131232' post='1042794'] buda şey gibi olmuş; fuck=lanet olsun saçmalık işte naparsın [/quote] evt yaa. stephen kingin ilk kitabo orjinal adı carrie Türkçe'si Göz. o ne öyle. editörü tebrik ediyorum ) Ayrıca filmi var onun adı da günah tohumu carrie. hangisini kullanacağz abi )
  15. [quote name='6489426' date='07 July 2011 - 15:17 ' timestamp='1310051834' post='1042223'] yok ya konu 1 tane sürekli yukarı çıkartıp duruyorum filmin ismini düşünmekten başka bişey yapmıyorum pis yer etti kafama ondan yok bu film değil. eski tarihlere ait bi film. bu filmde savaş falan var benim dediğimde yok genç bi üniv. öğrenicisini anlatıyo işte yok Tanrının kitabı değil ya ayrıca yok o dediğin filmide ilk defa senden duydum [/quote] ben onu demedim book of eli. Türkçe'ye tanrının kitabı olarak geçmiş. senin anlattığın değil diye yazdım.bn izlemiştim. evet kavga savaş felan var bunda. ben uyuz olurum Türkçeye mantıksız isim geçirmelerinden )
  16. o filmi biliyorum başka bişey o Tanrının kitabı. ya benimde var hatırlamadğm bi film. 5-6 adam bi binanın -atölye gibi- içinde kelepçeli bağlı buluyorlar kendilerini.hiç bişey hatırlamıyorlar sonra yavaş yavaş hatırlamaya başlıyorlar birbirlerine düşman olduklarını hatrlyrlar fln. böle bişeydi bilmyrm izlyn var mı )
×
×
  • Create New...