Jump to content

felixx

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About felixx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

felixx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhabalar Ben tnctr vistayı kurdum herşey yolunda gibi ama küçük bir problem var. pcyi her açışımda ses sürücüsünü yeniden kurmamı istiyo. bu sorunu nasıl giderebilrim. anakartımdaki ses çıkışı dijital değil analog bununla ilgili olabilir mi sorun. ama ses hizmet programını anakart sitesinden vista için yapılmışını indirdim. sistem açılıpta programı kurduğumda ses alabiliyorum. bunu kalıcı hale getirebilirmiyim yoksa ses kartımı alıp takmalıyım. bu arada anakartım onboard asus p5vd2-mx. ses kartı takmam sorunu çözermi yardım edin.
  2. Sizin söylediğiniz yerde bir tane seçenek var. Bunun nedeni aynı harddisk üzerinde olması mı acaba bölümlerin. ben yine de boot not defterinin içini yapıştırıyorum buraya burdan bişiler yapabilirmiyiz? ([boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect)
  3. Evet hatta ekran kartımın sürücüsünü yükledim. Ses sürücülerini falan tnc xp kendisi yüklemişti saolsun. diğer işletim sitemine göre çok çok hızlı olduğunu gördüm ve sevindim. dediğim gibi ekran kartı driverini yükledikten sonra yeniden başlatmam gerekti. yeniden başlattım direk eski işletim sistemi açılıyo. tncyi kurduğum sürücünün içine baktım eski işletim sistemim açıldığında tüm dosyalar mevcut (prog. files, windows v.s.) bunu bir çözümü olabilir mi? pc açılırken bazı tuşlara mı basmam gerek bilemiyorum. ilginiz için teşekkür ederim
  4. Tnc xpyi farklı bir sürücüye kurdum. Eski sistemi kaybetmemek için. Ama pc başlarken hangi sitemle başlayayım diye sormuyor. Direk eski sistemle başlıyor. Tnc xp ye geçemiyorum.
×
×
  • Create New...