Jump to content

özer küpeli

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

özer küpeli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sorun çözüldü. Bilgisayarların dns ayarlarını 8.8.8.4 ve 8.8.8.8 yapınca güncellemeler otomatik olarak başladı. Nereden bu değerleri girmek aklıma geldi biliyorum ama yapınca oldu. İlginize teşekkür ederim.
  2. Kurumsal kısmı ben biraz açıklayayım. Bizim kurum toplan 1000 win7 lisansı için anlaşma yapmış. bu sayı dolduğu için bundan sonraki bilgisayarlara win7 kurulduğunda lisanslama yapmıyor ve kurulum biter bitmez deneme sürümü süreniz bitmiştir uyarısı veriyor. Yoksa win7 kurumsal manada modifiye edilmiş falan değil.
  3. Evdeki üç bilgisayarıma kurumumun lisanslı win7 professional sürümünü kurdum. İlkinin lisansını onaylandı fakat sonraki iki tanesinin lisansını kabul ettiremedim. Ben de bunun üzerine winloader 1.9 ile her iki bilgisiyarı da aktifleştirdim. Fakat şimdi iki bilgisayarda güncelleme yapmıyor. Microsoft update'yi çalıştırdığımda uzun süre arayıp çeşitli hata uyarıları veriyor. Bazen elle windows updateden güncelleştirmeleri denetle dediğim zaman "windows güncelleştirmeleri denetleyemiyor çünkü bu bilgisayardaki güncelleştirmeler sistem yöneticisi tarafından denetleniyor" diyor ve yine güncelleme olmuyor. Hata uyarılarına genelde saatle alakalı olarak çözümler sunulmuş, fakat bunların hiçbiri işe yaramadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olacak arkadaş varsa müteşekkir olurum.
  4. Evdeki üç bilgisayarıma kurumumun lisanslı win7 professional sürümünü kurdum. İlkinin lisansını onayladı fakat sonraki iki tanesinin lisansını kabul etmedi. Ben de bunun üzerine winloader 1.9 ile her iki bilgisiyarı da lisansladım. Fakat şimdi iki bilgisayar da güncelleme yapmıyor. Microsoft update'yi çalıştırdığımda uzun süre arayıp çeşitli hata uyarıları veriyor. Bazen elle windows updateden güncelleştirmeleri denetle dediğim zaman windows güncelleştirmeleri denetleyemiyor çünkü bu bilgisayardaki güncelleştirmeler sistem yöneticisi tarafından denetleniyor diyor ve yine güncelleme olmuyor. Bir de hata uyarılarına genelde saatle alakalı olarak çözümler sunulmuş, fakat bunların hiçbiri işe yaramadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olacak arkadaş varsa müteşekkir olurum.
  5. Lite versiyon olduğu için Pentium III işlemcili ve 128 ram bir bilgisayara kurmakta herhangi bir sakınca var mıdır? Kasma yapar mı? Bu bilgisayar sadece internete bağlanmak için kullanılmaktadır.
×
×
  • Create New...