Jump to content

sezai343

Üye
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sezai343's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. elinize sağlık yanlız Allah rızası için iso olarak Turbobite yükleme şansı olan varmı.
  2. Kimse bu konuya bakmıyor sanırım defalarca indirdim bu boot olmuyor ne yaparsan yap. kaç kişi bu konudan söz etmiş ama cevap yok. Kusura bakmayın ama böyle millete defalarca indirtmenin size ne gibi bir getirisi var nedir yani bunun size bir kazancı mı var ????
  3. Allah aşkına benim sorun nedir o zaman güncellendiğini söylediğiniz sistemi yeniden indirdim ve partları klasöre hata almadan çıkardım  , stone xp iso dosyasını sanal makineden kurmak istediğimde gene hata verdi gene verdi. çözüm önerileriniz.
  4. arkadaşlar tüm partları indirdim sorunsuz bir şekilde klasöre çıkarttım , cd den kurulum yapmam için stonexp.iso dosyasını göstererek sanal makinede defalarca denedim ama gene kurulumda bir çok dosya hatası verdi. allah aşkına kuranlar nasıl kuruyor vazgeçeceğim artık bu sistemden.
  5. Arkadaşlar ben flash ten kurulumdan bahsetmiyorum , normal cd den kurulum yapamıyorum  bir çok hatayı burada veriyor  sadece flash bellekten kurulan cinstense bu konu hiç ilgilenmeyelim o zaman. konu ve dosya sahibide yardımcı değil gördüğüm kadarıyla.
  6. aynen senin dediğin gibi çok hata veriyor düzeltilerek  yeniden upload etmeniz mümkünmüdür.
  7. STONEXP Klasörünün içinde 3 adet  dosya çıkıyor 1-boot  2- cd2014 3- menu.lst  bunları cd ye çekiyorum değilmi.  Kurulumu yapamadım malesef birden fazla dosya hatası aldım kopyalanmıyan dosyalar. güzel gözüküyordu oysa keşke kurabilseydim.
  8. Merhabalar arkadaşlar ben bütün partları indirdim şimdi anlamadığım ben normal cd den yüklemek istiyorum nasıl yapacağım cd ye hangi dosyaları çekeceğim cevaplarsanız sevinirim.
×
×
  • Create New...