Jump to content

maece.net

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Kayseri

Recent Profile Visitors

472 profile views

maece.net's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Çok kötü bir yere doğru gidiyor bu başlık. Sözlüklerin muhabbetleri dönüyor. KemalALKIN pişman olacak açtığına sanırım
  2. Allah(c.c)'ın affediciliği yanında; ana merhameti, denizdeki bir damla gibidir. Kandilimiz mübarek olsun.
  3. [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1309107681__idmcceklentisi-firefox50-uyumlu-maece.png[/img] Firefox 5.0 sürümü ile uyumlu IDM CC Firefox eklentisi. [i]Yayınlandığı Site[/i]: http://blog.tabinda.net/apple/idm-and-firefox-4-integration/ [b]Eklentiye Direk Link[/b]: http://tabinda.net/file/idmmzcc-7.3.1.xpi Eklentiyi sistemime kurup denedim. Sorunsuz olarak çalışmaktadır. Kolay gelsin.
  4. Biraz daha açmanız lazım probleminizi. Lokal ile bağlantı sağlarken root şifresine ihtiyaç duymaz normalde.
  5. "Click Me!" yazıyor üstünde ayıplı kadın resmi var, bastım iki kere ha bire pis pis ekranlar çıkıyor. İnterneti kapatıp açıyorum yine onlar çıkıyor. Siliyorum geri geliyor. Arkadaşlar bir yardım... Niye oluyor bu?
  6. Başlık uzaktan bakınca illegal bir şekilde fatura ile oynamak(sayacı kurcalamak v.s) gibicesinden anlaşılıyor sanki : ) Ya da ben öyle anladım. Yoksa bende mi fesatlık Mevlâm şaşırtmasın...
  7. Combofix ile tarat. Çözeceğini düşünüyorum. En azından başlangıca eklenen betiği durdurursa gerisini temizlersin yavaş yavaş. Combofix(Masaüstüne kaydetmelisin.): http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
  8. Kardeşim yolla karşı ödemeli şu diski ya bana ya da Yavuz arkadaşa; düzeltelim =) Yahu aşamalı hareket et bir yönteme yoğunlaş sonra diğerini dene. Detayları gözden kaçırma. Şu an şundan eminiz ki bir şekilde Windows'un tanımlayamadığı bir dosya sistemi kullanan bir 3 küsür GB'lik alan kurtarılmayı bekliyor. Yöntem de gayet açık. Ha gayret. Yorgunsan bir Türk kahvesi yudumla soda ile. Sonra Bismillah de giriş : )
  9. Kardeşim bence ubuntu ile dene yeniden ve formatla. Olursa orada olacaktır. Tabi bir de Lexar Tool isimli programı dene öncesinde...
  10. [quote name='caner_sago' date='24 June 2011 - 18:53 ' timestamp='1308941602' post='1034970'] @maece.net kardeşim o lnkten valla bişey anlamadım [/quote] Kardeşim, kısaca şöyle diyebilirim; Problem sisteminin XP CD leri genel olarak tanımıyorsa, hata veriyorsa, sisteminin eski olduğunu varsayımından hareketle, Sata destekli XP kurmayı denemeni öneririm. http://www.resimliprogram.org/sata-harddiske-xp-kurma/ Yok ilgisi yok diyorsan da diğer arkadaşların önerilerini ben de takipteyim : ) Kolaylıklar dilerim.
  11. [quote name='stroke' date='24 June 2011 - 19:33 ' timestamp='1308944016' post='1035009'] Sey dıyorum ubuntu cd den calısan ındırsemde gıne Cd den calıstırıp format atmayı mı denesem [/quote] Ben de bunu önermiştim. Dün gece bu başlığa yazdığım ilk iletimde 2. paylaştığım link idi sanırım tavsiye ettiğim ve olacağını düşündüğüm yöntem. Bir de 4. linkteki Lexar Tool isimli program ile; seninle aynı problemi yaşayan pek çok kişi sonuç almış. Onu da dene derim Kardeşim. Düzenleme Sebebi: Alıntıyı konu ile alakalı daralttım.
  12. Gece yazdıklarımı denedin mi? Bu arada ben özel mesaj atamadım sana profilimde e-posta adresim var. Kolay gelsin.
  13. Dosya indirme sırasında yaşanan bir problem ise, sisteminizin performansına bağlı olarak CPU veya RAM kullanımında; indirilen dosya IDM geçici dosyalarından hard diskinizde belirttiğiniz alana taşınma sırasında kısa süreli artış gözlenebilir.
×
×
  • Create New...