Jump to content

CULEX

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About CULEX

Recent Profile Visitors

349 profile views

CULEX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Windows 7 Beta sürümü olmasına karşın çok stabıl, vista'ya nazaran hızlı ve uyum problemleri vistaya nazaran çok az. Örneğin Bende USR 5422 wifi usb vardı. Vista'da ne yaptım ettim çalışmadı. Windows 7 de ise problemsiz bir şekilde çalıştı. Tabii ki orjinal yazılımı ile değil. EXE dosyası ile yükleme yapıldığında usr'in kıstlamasından dolayı exe dosyası donanımı görmüyor. "USR5422_MSVista_Beta" google da aratırsanız bulursunuz. Bu driver vistada kesinlikle çalışmıyor her nekadar dosya isminde vista kelimesi geçmesine rağmen. Ama Windows 7 de hiç problem çıkarmadan çalışıyor. Keza vistada problem çıkaran birçok (hepsi olmasada) program Windows 7 de problemsiz çalışıyor. Program yüklerken vistada çok fazla uyarı veriyordu bunun sayısı azaltılmış. Dosya paylaşma olayı ve güvenliği çok fazla gelişmiş tabii ki ayarlar ilk başta biraz karmaşık geliyor. Benim pc Amd sempron 2800(AMD'nin Celeron sınıfı), ram 1,5 gb olmasına rağmen performans açısından pek problem çıkarmadı. İşlemciniz core2 dou ise ve ram'iniz 2gb ve üstü ise hiç düşünmeden yükleyebilirsiniz. Windows update i çalıştırırsanız bilgisayarınızda bulunan parçaların driver'larıda (Windows 7 driverları eğer varsa) yükleniyor. Bende nvidia ekran kartı driverları bu şekilde problemsiz yüklendi. USR5422_MSVista_Beta oyunlar problemsiz olarak çalıştı. Bir çok driver'ı otomatik tanırken eğer tanımadığı driver çıkarsa windows xp veya vista driverları büyük bir ihtimalle çalışacaktır (eğer donanım üretici driver'da bir kısıtlamaya gitmemişse (mesela sadece xp de çalışsın veya sadece vista'da çalışsın gibi kısıtlamalar söz konusuysa o zaman yapacak pek birşey kalmıyor.))
  2. arkadaşlar, Cdromsuz bir makinada tncxp cd1 i olduğu gibi hardiske kopyalasam, win98 başlangıç disketi ile açsam. Hardiskten yükleyebilirmiyim?
  3. arkadaşlar tncxp cd1 i olduğu gibi hardiske kopyalasam, win98 başlangıç disketi ile açsam. Hardiskten yükleyebilirmiyim?
×
×
  • Create New...