Jump to content

nyzmemre

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nyzmemre

  1. linki güncellemeniz mümkün mü?
  2. çok teşekkürler öncelikle. ana bilgisayardan tüm bilgisayarların kontrolünü sağlayacaz kesinlikle. ram siparişi verecez ama süreç bir hayli uzun oluyor ihaleler falan. kulaklık hakkında çok haklısınız ama öğrencilerimizin birçoğu gelir durumu düşük aile çocukları olduğu için bunu sağlayabilir miyiz bilmiyorum. ama gerçekten çok güzel bir fikir, teşekkür ederim @mycrosoft, @yasayanolu. .
  3. Ustalarım merhaba. Ben bilgisayar öğretmeniyim. Bilgisayar laboratuarını sürekli açık tutma hedefindeyiz okul olarak. Yatılı okul olduğu için öğrencilerimizin sürekli bilgisayarla meşgul olmasını istiyoruz. Benden önceki öğrt. Rollback kurmuş bilgisayarlara şifreyi bırakmamış. Ulaşamıyoruz da onun için yeni bir sistem kuracağız. Ancak kurmadan önce sizlerin fikirlerini almak istedim. Bilgisayarlarım genellikle celeron işlemcili ve 256-512 mb ram'li pcler. Öğrencilerin daha güzel vakit geçirebilmeleri için ve öğrenciler üzerinde tam kontrol sağlayabilmemiz için ne gibi sistemler tavsiye edersiniz. Okul yatılı okul öğrenci sürekli istiyor lab.da olmayı tabi ki bende. İşimi kolaylaştıracak, driver sıkıntılarımı çözecek neler tavsiye edebilirsiniz. şimdiden teşekkürler. .
  4. evet denedim ama malesef bir sonuca ulaşamadım. .
  5. Arkadaşlar wma formatlı videoları açamıyorum. xp kullanırken herhangi bir sıkıntı yoktu ancak şuan win7 var ve vlc ile videoları açmak istediğimde; "Uygun kod çözücü modülü yok: VLC, "undf" ses veya video formatını desteklemiyor. Malesef bu sorunu gidermek için yapabileceğiniz bir şey yok." uyarısı alıyorum. nette araştırdım ancak bir sonuca ulaşamadım. yardımcı olursanız sevinirim. . .
×
×
  • Create New...