Jump to content

CE_OS

Üye
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CE_OS

  1. AdwCleaner  ile temizle yeniden başla  4.208
  2. Sorun işlemci nx desteklemiyormuş :) [spoiler][/spoiler]
  3. Bıraktım Motun zaten aynen senin dediğin gibi düşünüyorum ..Sadece cvp vermek için yazdım istersen konuyu kitleyebilirsin :) Çözümsüz..
  4. Hem ram hem hdd testlerden sorunsuz bir şekilde çıktı sorun ne ise bu modelde win8.1  yüklenemiyor.Yetinmedim saatlerce farkli testlerden gecirdim hdd yi birlestirdim sıfırlayıp ole yükledim bir işe yaramiyor win8.1 amblemi çıkacakken hiç dönmeden hata veriyor Asus F5SR DV2000 modeli olup win8.1 yükleyen varsa söylesin onun dışında her yolu denediğimi düşünüyorum.
  5. Kedice senle daha once baglantı kurmustum yıllar once sayende kıngston 16 gb yı defalarca duzenleyıp yenıden gerı aldım basıma yenı seyler geldı yaktım gunlerce ugrastım flashboot.ru da denemedıgım versıyon kalmadı sonucta aynı flash bende yandı gerı geldı ugrasırlarsa gerı getırırler :) ama baya zaman alıyor son aldıgın kıngstonun işlemcısınde degısıklık yapılmıstı onu yapamamıstım her deneme basarısısz olmustu sonrasında bıraktım hala eskı flasımda win8 dvd seklınde duruyor. wın8.1 yapcaktım pc me win8.1 kurulamıyor sebebini bulamadım  yenı pc alınca onuda eklıcem :)   yıllar sonra da olsa yine teşekkurler ufkumu açtığın için :)
  6. Orjinal iso ile denedim  İso dan değil  :)
  7. Bios kucultmek yada buyutmek en kolay ve kesin yol ,programsız, ındır asus supporttan ıstedıgını kök dizine at ve biosta easy flush sekmesını calıstır goster bıttı
  8. Benim sistemim 32 bit ancak 64 bit desteği var oyuzden bende senın dediğini düşünüp üşenmedim ikisini kurdum ikisi aynı hatayı verdi..olmuyor..benım kı 200dv diye geçiyor aynı modell numarasına benzer birtane daha var muhtemelen o seninki :)   Kullandığım dosyaları başka sistemlerde denedim iso ile alakalı değil msdn surumde(orjinal) boot olamıyor,Oynanmamış msdn den kurayım bakalım sanmıyorum olacağını olursa büyük sürpriz olur :)
  9. Merak edenler için son kere yazıyorum asus f5sr modeline win8.1 uygun bir işletim sistemi olmadığını en azından şu haliyle rahatlıkla soyleyebilirim .Win7pe ile oturum acıp temız bır sekılde ılgılı dıskıme kurulumu başardım  ancak açılırken kurulurkenki hata gibi win 8 logosuna gelip hatayla karşılasıldı deyıp yenıden basladı bu bilgisayarda her yöntemde aynı duruma geliyor logoda takılıp kapanıyor. ileri düzey kullanıcı arkadaşlar belki sebebini bilir ama artık nedir problem bilmiyorum biosun slic3 ce uygun olmayısındanmı baska seydenmı bılmıyorum sonuc bu daha ugrasmıcam herkese katkısından dolayı teşekkurler..
  10. Son durum adbenim kardeşin dediği şeyi yaptım ve uygun key girip devam edebildim ama sonuna kadar gitmek için zamanım yoktu deneyeceğim. umarım stabil çalışır win 8 de böyle kurmuştum stabil çalışmadı kilitlenip durdu. portable win8.1 bile hata verdi :) win 8.1 logosonu geçemedik anlayacağınız.   Rufusa gelince diger usb hazırlama programlarından benım acımdan farkı yok oda olmadı :)
  11. iki yoluda deneyecem bakalım rufusu cok duydum ama ınceleme fırsatım olmadı. ıncelıyım bakalım sorunum tamda senın dedıgın gıbı wın8 de kalıyor,deneyecem rufusu ıncelıyım bakalım.   aslında denemıstım (msdn surumle) olmamıştı ama aklıma birşey getirdin biryol denicem yazarım sonucunu
  12. Aynen çekim sorunu olmasaydı avea iyiydi bı ara tcelden avea ya tcele gectım 4 gun kalabıldım sonra gerı dondum sebekeden dolayı..   trcell heryone:1000dk+1000sms+1gb 59 tl 12 kalma sozune bana yansıyan 65 tl
  13. ekran kartı driveri eklediğimde benımde başıma gelmişti driver sürüm yükselt yada düşür muhtemelen düzelir,wındows 7 ve uzerı sıstemler otomatık yukluyor donanımı gorunce ondan olabılır  
  14. CE_OS

    W7 Mi W8 W8.1?

    tecrubeyle sabit yazsalarda yazmasalarda,Hissedilir yavaşlama olmasa farketmezdim benim kişisel tecrubem budur. win7 de asc7 kullanınca yavasladı win7 manager sorun olmadı ıyı hatta, win8.1 de asc7 sorunsuz gayet ii çalışıyor.
  15. Ademhoca2014 diye bir akadaşın çalışmasını multiboot için kullandım hirenın dos dosyalarıda gayet düzgün çalıştı kullandığımdan değil deneme amaçlı açtım.win7sp1 ultımate,kıngstone 16gb ntfs disk,hiren15.2TR katkım olur diye yazdım.herkese iyi çalışmalar
  16. mayıs guncellemelı olan ıle nısan arasında cok guncelleme farkı varmı?nisan olanı kurdum heryere multıbota dvd ye vs yenıden degıstırılmesını gerektıecek bir şey varmı acaba? Eline sağlık.
  17. ei.cfg silersek key istemesi gerekmezmı win 8 ı kurmustum donmalar yaptı win8.1 kurulmuyor dırekt key dogrulama hatası verıyor
  18. Bios var olan haliyle inceledim yeni bioslardan daha basit  oyuzden cok ayar gerektırmıyor zaten uyumsuzlugunu dusunduren yer burası 2009 dan kalma bios oldugundan ole bir seçenek yok
  19. aslına bakarsan sürücülerle ilgili hiç sıkıntı yada uyarı görmedim uyumlulk testinden başarılı şekilde çıktı
  20. hem usb hem dvd ıle denedım sonuc aynı Sanırım Haklısın, Aslında windows 8 de desteklenmiyor ama kurabildim onuda boot etmeden ,win8.1 up1 msdn surumunde key soran sekılde kurulumu baslatırsam sonrakı asamaya gecebılıyorum aslında zorlarsam kurulacakta derdım sağlıklı kurulum .. win 8 kıtlenıyordu zaten oyuzden kaldırdım.
  21. Sistem ASUS F5SR işlemci Intel Core2 Duo T5800 (2.0GHz / 2MB L2). Bellek 3GB (2048+1024) DDR2 Sabit Disk 250GB 5400RPM SATA. Ekran Kartı ATI HD 3470, 512MB. Ses Kartı Onboard. Bu sisteme win 8.1 kuramıyorum .dvd yada usb den boot ediyorum windows kare simgesi duruyor ve aşağıdaki spoilerdeki hatayı alıyorum ve yeniden başlıyor. Biosun altından cıktım ustunden indim yok ne denedıysem olmadı .win7 acıkken kurmaya calıstım key dogrulanamadı hatası aldım bıosum modludur dedım guncelledım normal bıos flasladım gene olmadı aynı sorun. Bu sisteme kurulamayacagına kanaat getırdım ama bılgısı olan bırı varsa danışmak istedım . Kurulabilirse Nasıl? [spoiler][/spoiler] Resmi ceple çektim zor yaladım kusura bakmayın..
  22. Benim PC için sanırım yolun sonu win8.1 i boot ederek kuramıyorum sorun işlemcimden sanırım ASUS F5SR Intel Core 2 Duo T5800 İşlemci (2.0Ghz) her nekadar kabaca destekliyor gibi görünsede boot edilerek önyüklemeyle yüklenemiyor hata veriyor ..önyüklemesiz kurabiliyorum ama sorun olacak sonradan takılmalar olacak sanırım .bu konuyla ilgili fikri olan yada kurulur diyen bana öğretire memnun olurum..
  23. sıkıntı yok gerı modlanmısı yukledım :)
  24. Köylü kardeşim sorunu buldum;   minimum gereksinimler Windows 8.1 Bilgisayarınızda Windows 8.1 çalıştırmak istiyorsanız aşağıdakiler gereklidir: İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ve PAE, NX ve SSE2 desteği (daha fazla bilgi) RAM: 1 gigabayt (GB) (32 bit) veya 2 GB (64 bit) Sabit disk alanı: 16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) Grafik kartı: WDDM sürücüsüne sahip Microsoft DirectX 9 grafik cihazı Belirli özellikleri kullanmaya yönelik ek gereksinimler: Dokunmayı kullanmak için, çok noktalı dokunmayı destekleyen bir tablet veya monitör gereklidir (daha fazla bilgi) Windows Mağazası'na erişmek ve uygulamaları indirmek, çalıştırmak ve tutturmak için etkin bir İnternet bağlantısı ve en az 1024 x 768 ekran çözünürlüğü gerekir Bazı özellikler için Microsoft hesabı gerekir İnternet erişimi (ISP ücretleri uygulanabilir) Güvenli önyükleme, UEFI v2.3.1 Errata B'yi destekleyen bellenim gerektirir ve UEFI imza veritabanında Microsoft Windows Sertifika Yetkilisi'ne sahiptir Bazı oyunlar ve programlar en iyi performans için DirectX 10 veya daha yükseği ile uyumlu bir grafik kartı gerektirebilir DVD izlemek ayrı bir kayıttan yürütme yazılımı gerektirir (daha fazla bilgi) Windows Media Center lisansı ayrı satılır (daha fazla bilgi) BitLocker To Go USB flash sürücü gerektirir (yalnızca Windows 8.1 Pro) BitLocker, Güvenilir Platform Modülü (TPM) 1.2 veya bir USB flash sürücü gerektirir (yalnızca Windows 8.1 Pro) Client Hyper-V, ikinci düzey adres çeviri (SLAT) yetenekleri ve 2 GB ek RAM'i olan 64 bit bir sistem gerektirir (yalnızca Windows 8.1 Pro) Windows Media Center'da canlı TV oynatmak ve kaydetmek için bir TV alıcısı gerekir (yalnızca Windows 8.1 Pro Paketi ve Windows 8.1 Media Center Paketi) Miracast, Windows Ekran Sürücüsü Modeli (WDDM) 1.3'ü destekleyen bir görüntü bağdaştırıcısı ve Wi-Fi Direct'i destekleyen bir Wi-Fi bağdaştırıcısı gerektirir Wi-Fi Direct Yazdırma, Wi-Fi Direct'i destekleyen bir Wi-Fi bağdaştırıcısı ve Wi-Fi Direct Yazdırma'yı destekleyen bir cihaz gerektirir Ücretsiz internet TV içeriği, coğrafi konuma göre değişir, bazı içerikler için ek ücret gerekebilir (yalnızca Windows 8.1 Pro Paketi ve Windows 8.1 Media Center Paketi) 64 bit bir bilgisayara 64 bit işletim sistemi yüklemek için işlemcinizin CMPXCHG16b, PrefetchW ve LAHF/SAHF'yi desteklemesi gerekir InstantGo, yalnızca Bağlı Bekleme için tasarlanmış bilgisayarlarla çalışır  ılk asamadakılerı kontrol etmıstım uyumlu gorunuyordu ancak ayrıntıya ınınce UEFI not support :( buyuzden boot olurken hata verıyor ve kurulu sıstemde hata verıyor aıo lar key ısteyen surumlerde zorlama ıle kuruyor demekkı.. işlemcim uyumsuz ..
  25. Bios modluydu okadar emındımkı ondan olduguna updte ettım  elımde patladı gene aynı sorun devam edıyor olan bızım biosa oldu neyse..  :)
×
×
  • Create New...