Jump to content

buyukkedi

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

189 profile views

buyukkedi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. işletim sistemini win 8.1e güncellemenin böyle bir soruna sebep olduğunu duymuştum ki bende de aynı sorun oldu 8den 8.1e güncelleyince.
  2. Rar şifresi istiyor cevap verirseniz sevinirim.
  3. 4partını indirdim jdownloader ile ama diğerlerini indiremiyorum 3-4 gündür. işkence haline geldi maalesef. farklı sunucularda da olsaymış fena olmayacaktı yinede teşekkürler
  4. Win 7 de bende çalıştıramadım uymumluluk filan denesemde:((
  5. ismini aradım buldum şimdi bakalım kendisini bulabilecekmiyim:) Volfied imiş ismi
  6. [quote name='radyofon' date='10 October 2011 - 21:45 ' timestamp='1318283150' post='1093346'] Bir oyun vardı atari salonlarında oynatığımız. Yuvada duran yılan gibi bir kol vardı ve alt sıralara kolu uzatıp yuvalardaki top veya ona benzer birşeyi alıyorduk yaratıklara yakalanmadan. Atari kolunu bıraktık mı kol yuvasına geri dönüyordu. Uygun zaman kollayıp topların hepsini toplamaya çalışıyorduk. Bu oyunu atari oyun resimlerine bakarak bulamadım bir türlü. Hatırlayan var mı acaba? Oyunlar için teşekkürler. [/quote] Bende benzer bi oyunu arıyorum okuyunca aradığım oyun sandım ama o değilmiş resimlerden anladığım. dikdörtgen bir alan içerisinde yılan ve birşeyler vardı. Biz kenarların üzerindeydik. Space e basıp ordan çıkıp bu dikdörtgenden bir alan koparıyorduk yılana yakalanmadan. Bu şekilde yılanı daha küçük alana hapsetmeye çalışıyorduk belli bir oranda küçültünce kazanıp diğer bölüme geçiyorduk. Hatta birşeyi alınca 10saniye kadar süremiz oluyordu yılan hareketsiz kalıyordu. Bu oyunun ismini bilen var mı acaba?
×
×
  • Create New...