Jump to content

WinHacK

Üye
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Alanya

Recent Profile Visitors

1135 profile views

WinHacK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

39

Reputation

  1. Sen hiç cebindeki son parayı ihtiyacı olan birine verdikten sonra içinde çok büyük bir huzur hissettin mi?

    1. kayboz

      kayboz

      güzel rol yapıyormuş deyip gülümsediğim oldu :)

    2. FeritEtemSinBin

      FeritEtemSinBin

      kayboza katılıyom vallah

  2. Sen hiç cebindeki son parayı ihtiyacı olan birine verdikten sonra içinde çok büyük bir huzur hissettin mi?

  3. Sen hiç cebindeki son parayı ihtiyacı olan birine verdikten sonra içinde çok büyük bir huzur hissettin mi?

  4. bende bu ürünün tek diskli olan modeli var (NSA310S) Cihazın CD' si ile ip ayarını sabitledikten sonra admin sifresini yada ek kullanıcı ayarlarını ayarlayip cihaz için atadığınız ip yi internet explorer üzerinden yazarsanız cihazın admin paneline giriş yaptıktan sonra Sol menüden Download service menüsüne gelin ve gelen ekrandan + tuşuna basıp gerekli indirme komutunu verip cihaz icindeki hdd de size ait bölüme indirmesini bekleyin daha anlasılır olması acisindan asağidaki resmi inceleyebilirsiniz. Bu ayarları yapamazsaniz özelden teamviewer 10 ile id ve sifre verirseniz yardimci olmaya calisirim.
  5. Zenmate ile Almanya kendimi Almanya üzerinden gösteri lisans aldım önümüzdeki senenin 9. ayına kadar gecerli smart security lisansi için tesekkürler.
  6. İp-Tv cihazlarda mag 250 ve üstü tartışmasız liderdir. sağlam bir server bulursaniz normal uydu cihazından cok daha avantajlı olduğunu görürsünüz. Yaklaşık 2 aydır kullaniyorum 700 kanaldan fazla yayini sorunsuz izliyorum.
  7.     Isınıp ısınmadığını anlamanız için Laptop üzerindeki sensörlere güvenmeniz yeterli ve çok basit bir şekilde sıcaklığı nasil kontrol edeceğini anlattim zaten. Bahsettiğim metod ile sıcaklık siz farketmeseniz de 80 Derece civarina cikiyorsa acil çözüm üretmenizin zamanı gelmiştir. Eğer dikkate almazsaniz en cok 2 ay içinde Ekran kartiniza reballing işlemi yaptirmaniz gerekebilir.
  8. Arkadaşlar bilgisayarcı olarak bu ve benzeri birçok sorun icin sadece tek bir öneri verecegim ehil bir bilgisayarciya teslim ederseniz ve uğraşan kişi hiç basindan kalkmadan en ince ayrintisina kadar kadar uğraşsa dahi en cok 3 saat sürüp ort. bulunduğum bölge şartlarında 50 TL sürecek bir işlem için bu kadar kasmaya gerek yok. Laptoplar alindiktan ort. 3 sene sonra aşırı ısınma sorunu gösterirler bunu tespit etmenin kolay yolu aida64 yazılımı ile sensör sicaklıklarına bakarken Youtube den 1080p çözünürlükte bir video açmaktır. Video açildiktan 2 dakika sonrasinda sıcaklik 80 dereceleri buluyorsa Laptopun fan kısmının temizlenmesi ve termal macunların yenilenme zamanı gelmiştir. Yapılacak olan işlem bilgisayari tamamen demonte hale getirip anakart üzerindeki işlemci ekran karti ve kuzey köprüsunun üzerindeki eski macun kalintilarinin temizlenip yeniden macunlanıp fan ile bakır soğutma bloğu arasındaki biriken pislikler temizlenmelidir. İmkan var ise fan mil yatağindan kolay ayriliyorsa mil yataği tekrar yağlanmalidir. Bütün işlemler bitip bilgisayar yeniden toplandiğinda ayni video açılıp kontrol edilir ve iyi bir işçilikle sıcaklık 60-65 max sıcaklığı geçmez. Biraz karışık anlatmış olabilirim. Ancak işin aslı soğutucu almaktansa yilda en çok 1 kere bilgisayari anlatiğim şekilde temizlettirmek çok daha sağlıklı olacaktir.
  9. 2 farkli sistem önerebilirim. Birincisi resimde de belli zaten SSID i yi gizleyebilirsin. bu durumda bağlantiyi yanin kablosu adı ve şifresini basit birşey yapip elle bağlanman lazim ki SSID gözükmediğinden işten anlamayanlar senin bağlatını göremezler 2. olarak da 95 TL ücretle en basitinden http://www.wi.com.tr/hAP-lite-RB941-2nDadresindeki üründen alip modemin kablosuz özelliğini iptal edip aldığın cihaz üzerinden kablosuz internet verir hotspot ayarlarsan ağına senden başkası giremez.
  10. Dell PC lerde bahsettiğiniz gibi yerinde destek olayı son kullanıcı icin kalktı ancak son kullanıcıdan kasit inspiron vb. serisi business yada latitude model ürünlerden hala yeride destek hizmeti mevcut. Ancak burda asıl önemli sorun Dell PC ler garanti süresi dahilinde arıza yapma olasılığı nedir. Uzun zamandır dell kullanan satan biri olarak PC tercihinde bence en iyi ürün Sony ve sonrasında Dell markalardır.
  11. Tp-Link modem arayüzleri kolay kolay değişmiyor bu bağlamda ilk bakman gereken yer Arayüz ayarlarındaki LAN Bölümü bu kısımda alt bölümde DNS Relay bölümünde kullanıcı tanımlı olarak secilen DNS Adreslerini Servis sağlayıcı olarak değiştirirsen reklam pencereleri için modem bazlı sorun ortadan kalkacaktır. Örnek resim aşağıdakine benzer olacaktir. Buna rağmen netice alamazsan Adwcleaner ile basit bir reklam yazilimi temizliği yapabilirsin adwcleaner programına ise https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ adresinden sağ kısımda Download Now deyip programı calistirip tarayip temizlemeden sonra bilgisayarini acip kapaman yeterli.
  12. Sorun tamamen modemde defalarca karsilastim. Modemin firewall özelliği kapali ise bir şekilde DNS adreslerini değiştiren virüs sizin yaptığınız istekle birlikte başka reklam sayfalarınıda aciyor. Hemen düzeltmek icin firewall özelliğini aktif edip elle girilmiş DNS adreslerini Servis Sağlayıcınızın atadığına çevirmeniz gerekli. Modem markasi belirtirseniz yardimci olurum.
  13. Ayni virüs benim 2 makineme bulaşmıstı Kaspersky hiçbir sekilde bulmuyor. Combofix hikaye Eset Online Virus scanner ile taratip temizledim. Sonucta silindi artık FlashDiske virüs atmiyor.
  14. Eğer bilgisayar önyüklü olarak Administrator hesabiyla geldiyse Yeni bir kullanıcı eklemeniz yeterli olacaktir. Bilgisayari yeniden başlatığınızda otomatik olarak yeni kullanıcı ile oturum açar
  15. Hocam nasil bir kurulum istiyorsun onu belirtirsen iyi olur oncelikle
×
×
  • Create New...