Jump to content

mert1047

Üye
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2590 profile views

mert1047's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşım ya konuyu güncelle yada yeni link ver

    bir türlü çekemiyoruz..

  2. Adımları dogru uygulayınca hfslip paketinde gereksiz güncelleme olmayınca kullandıgım iso kalıbı msdn olunca fazla oynama yapmayınca isoyla vs. vs. :)

  3. hocam bi sorum olcaktı

    1-görsel + katılımsızı kurdum yaklasık 10 dk sürdü belkide daha az.

    2-sade + katılımsızı kurdum oda yaklasık 10 daka sürdü.

    hiçbir bileşen çıkarılmamış xp yi bu kadar hızlı nasıl kuruyor ?

    ???????

  4. mrh mert1047 arkadasım bende böyle birsey hazırmalamk istyorum yardımcı olurmusunuz acaba..

  5. "[email protected]" Eklermisin Birşey Konuşmak istiyorumda ?

  6. Mss Xp V3 Revolution - Linkler upload edildi burada

  7. #MssXp V3, Cok Yakında ! (:

    1. gozyası

      gozyası

      Linkleri bekliyorum...

  8. [b]bende ulasamıyorum acaba aktif olmayan hesapları kapadılar mı? [/b]
  9. [CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=red][B]Burnout Paradise: Ultimate Box | Orj. Satılık Sıfır Online Key[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [LEFT][LEFT] [LIST] [*][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=black][B]Retail keydir, oyun aktive edilmis olarak gelir.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=black][B]Yani EA Download Manager ile oyunu indirip oynayacaksınız baska bsy yapmanıza gerek yok, oyun korsan olarak temin edip keyinizle aktive edebilirsiniz.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=red]Sadece key verilecektir kutu, dvd vs. olmadıgından fiyat dusuktur.[/COLOR][/U] [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=black][B]Odeme yontemi takas olabilir, ptt, paypal veya avea tl transferi seklinde gerceklecektir, farklı tekliflere acıgım.[R10 üyelik ile takas olur] [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=black][B]İlgilenenler PM [*][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=black][B]Fiyat 10 TL'dir. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Garamond][SIZE=3][COLOR=black][B]Referans isterseniz gösterebilrim baska yerlerde yıgınla.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/LIST] [I]STOK: 3[/I][/FONT] [/LEFT] [/CENTER]
  10. pentium d yi salla bekle derim cünkü düsük, paran heba olur.Birde bnm gibi bütcen kısıtlıysa amdye yonel derim. su an dolar yüksek bekle i9 core cıkacak fiyatlar düsecek daha yılın basındayız.
  11. bir vista live cd bul boottan hallet veya disk yoneticisi kullan derim ama cok dikkatli olman lazım bunu son secenek olarak at cünkü verilerini kaybedebilirsin.
  12. #MssXP Aralık deneniyor su an, aksama dogru yayınlanacak....

×
×
  • Create New...