Jump to content

sLyMn07

Üye
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sLyMn07

  1. Saatler oldu format atalı. Bütün sürücüler de "Driver Booster 2" aracılığı ile kurdum. Önerebileceğiniz daha iyi bir driver programı var mı? Yani kesin sorun bu mudur?
  2. Sorunun tam olarak ne olduğunu çözemedim. Donuyor mu kalıyor mu bekliyor mu anlamadım. Asus X550JK model windows 7 64 bit kullanıyorum. Diyelim bilgisayarı kapattım 15 dk sonra açmaya çalışınca veya 10 saat farketmez yani her halükarda ne zaman kapatıp açsam hep ilk açılışta Windows Başlatılıyor yazısında kalıyor. Res atınca açılıyor, kullanımda da sıkıntı yok. Yeniden başlat dediğimde de. Sadece bilgisayar ne zaman kapansa sonraki ilk açılışta dediğim sorunu veriyor umarım anlatabilmişimdir.
  3. Önerileriniz için teşekkür ederim. Sanırım kullandığım format dosyalarından kaynaklandı. Forumda "ONBUKA" nın yapmış olduğı Pure Edition düzenlemesini kurmuştum. Şimdi başka bir format attım ve düzeldi. Tamamiyle format ile alakalı kısacası. Ayrıca driver pack solution değil de driver bosster ile denedim ama yinede düzelmemişti. Şu an da normal ses falan herşeyim var.
  4. Tabikide 64 bit kurmuştum. Şimdi yeni format atıyorum. Sonucu yazacağım. Format bitti. Dediğiniz ayarlara baktım. Zaten unlock imiş. Lock yapmamalıyım herhalde? Sanırım windows 8.1 e geçmeliyim.
  5. Teşekkür ederim ama bunları yapmıştım zaten. Bios ile ilgili bir ayar olabilir mi? baktım ama ses ile ilgili bir ayar yok. Olmadı yeniden format atacağım?
  6. Asus X550JK model labtoba win 7 format attım. Ne yaptıysam ne ettiysem düzelmiyor. Ses aygıtı yok diyor. Driver yükledim, devre dışı bırakılanları göster dedim yok. Kafayı yicem nolur yardımcı olun
  7. Herkese İyi Akşamlar   Windows 64 Bit Regedit ayarları yaparken yeni DWORD değeri oluşturduğumuzda bu değeri 32 bit mi 64 bit mi oluşturmalıyım.   Cevaplarınız için teşekkürler.
  8. Hocam gerek windows 7 olsun windows 8 olsun bütün derlemelerin gerçekten harika. Peki ya bu windows 10 a performans ayarlı sistem ne zaman yapabilirsin? Ona göre bekleyeceğim.
  9. Tekrar aynı programları kurdum. İlkinde kurduğumla aynı. İlkinde windows 7 usb dvd download tool kullandım. İkincisinde rufus kullandım fat32 yöntemiyle. Bundan kaynaklanabilir mi?
  10. Hocam ben bunu kurdum notebook uma. Çok güzel hızlı ve stabil çalışıyordu. Ama 3 gün sonra tekrar format atmam gerekti. Ama bu sefer ilki gibi verimli çalışmıyor. 
  11. Merhaba İyi Bayramlar   "Asus X550JK" model laptobumla birlikte "Zalman ZM-NC2000NT" model soğutucu satın aldım. Soğutucunun üzerinde 3 tane USB Port bulunmakta. Ama bu usb ler çalışmıyor ya da pc görmüyor bilemiyorum. Ne yapmam lazım? Windows 8.1 64 Bit
  12. Websitelerdeki bazı resimleri göremiyorum. Sebebi ne olabilir? Çözümü varmı? Mesela tnctr'de http://www.tnctr.com/topic/207131-elite-xp-gold-edition-hayallerinizin-oetesinde/bu sayfadaki resimleri göremiyorum.  
  13. 2gb ram Pentium Dual Cpu t2390 1.86 ghz (2 cpu) 376 mb sis mirage 3 graphics
  14. Hocam çok teşekkür ederim. IDE yapınca açıldı bilgisayarım. Ama ben yine de bi format atmayı düşünüyorum. Belli ki bu model üzerinde kapsamlı bilgiye sahipsiniz. Bu notebook'a hangi işletim sistemi kurmalıyım. Çok teşekkür ederim :)
  15. Sizce bu pc ye xp mi kursam yoksa win7 mi kursam daha stabil çalışır? Casper M760S
  16. BAhsettiğiniz ahci ayarları nedir hangi sekmede ve karşılığı ne olması gerekiyor?
  17. Evet hocam açılıyor ne yapmam gerekiyor?
  18. Hocam dediğiniz gibi yaptım. Pc şu hatayı veriyor açılırken. Mavi ekran 0x0000007B
  19. Hocam ben dediğiniz gibi herşeyi yaptım. Pc dos komutunu açıyor. "C:\>" komutunu veriyor. Oraya update.bat yazıyorum. Bad command or file name yazıyo. ?
  20. Hocam yok ya olmuyor. Temizlemiyor usb yi.
  21. F iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor diyor
  22. Biraz daha detaylı anlatır mısın mesela o yıldıZları aynı mı yapcam?
×
×
  • Create New...