Jump to content

dalgaland

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dalgaland

  1. Merhabalar,

    Öncelikle bu güzel çalışma ve harcadığınız emek için teşekkür ederim. "Günlük TR" reposundaki IPTV seçeneklerinde seçtiğim yayınlar 1-2 dakika ekranda kaldıktan sonra yayın kesiliyor ve listeye geri dönüyor. Bu durumun önüne geçmek için ne yapmak gerekir acaba?

  2. İlginize çok teşekkür ederim lakin ilk günden beri insider kullanıcısıyım ve tüm sürümleri otomatik olarak alıyorum. Sözünü ettiğim sıkıntı son iki sürümde hasıl oldu ve geri bildirimde de bulundum. Sizlere de danışmayı ihmal etmeyeyim dedim..

  3. Son iki sürümde windows explorer aşırı güç tüketiyor ve sistemi yavaşlatıyor.

    Yüksek hızda bir internet bağlantısına sahip olmama rağmen denediğim tüm tarayıcılarda siteler çok yavaş yükleniyor.

    Bir fikri olan var mı acaba?

  4. BuRak2677, 28.05.2018 - 05:22 yazdı:

    ip 17672 ve  17677 de de aynı sorun devam edıyor..

    İşin ilginç tarafı, her iki sürümü de iki farklı model dizüstüne uyguladım ve birinde sorun yaşanırken diğeri gayet normal bir şekilde çalıştı..!!

  5. Geçtiğimiz iki insider sürümünde windows, tüm tarayıcıların ram kullanma oranını 100 mb ile sabitlemişti, ya da yanlışlıkla yaptı bilemiyorum. Ama şimdilerde yine eskiye döndü, 3-4 sekme açınca 1000 mb yi geçiyor ram kulanma miktarı..

    Herşeye rağmen Opera şu anda en etkili tarayıcı kanımca..

  6. efe34, 7 saat önce yazdı:

    17093 te çok bug var : geri döndüm 17083e

    17093 güncelleştirme ile inip yüklendikten sonra cihaz açılmadı ve kendi kendine önceki sürüme geri döndü. Bu arada dikkatimi çeken ise C:// bölümüne, BOOT adında bir klasör yüklenmiş olduğuydu. İçinde muhtelif dil dosyaları ve BCD isimli iki ayrı dosya daha var. Bu hususta bilgisi olan var mı acaba?

  7. 17083.1000 sürümünde, tüm tarayıcılara üst limit olarak 100 mb ram kullanım hakkı tanınmış anladığım kadarıyla.  Edge, Opera, Chrome ve Firefox ile denedim sonuç hep aynı. İşin garibi ne kadar sekme açarsanız açın tarayıcılar stabil çalışıyor. 

    • Like 1
  8. Teşekkür ederim, bir dahaki sürüm yükseltmesinde dediklerinizi dikkate alacağım.

    Bir de hiç açmadığım halde Microsoft Edge görev yöneticisinde çıkıyor, oysa başlangıç uygulamalarında böyle bir yönlendirmem yok. Bunu nasıl engellerim acaba?

  9. RaZoRWounD, 11 saat önce yazdı:

    Bende hiçbir sorun görünmüyor o başlıktaki yazı gibi net gözüküyor sizde problem olmasın?

     

    Tbey35, 11 saat önce yazdı:

    Öncelikle emek sarf ederek yapmış olduğunuz bu çalışma için teşekkür ederim. Benim belirtmek istediğim husus programı açınca başlık yazısı Sistem ince ayar (admin) çok net ve güzel olmasına rağmen arayüzdeki diğer yazı karakterleri çok net değil. Bende mi öyle bilmiyorum ama ; egergenel olarak böyle ise düzeltibilirseniz çok iyi olur.

    Maalesef yazılar bende de çok silik..

  10. RaZoRWounD, ‎10‎/‎16‎/‎2017 - 15:37 yazdı:

    Ek programlarla yapılıyor lakin arayüzü işlevselliğini bozuyor yazılar büyüğünce o çubuklar falan oynuyor yerinden çok biçimsiz duruyor.

    Ama yazı tipi değiştirme olayı var.Ben verdana yazıtipini kullanıyorum ayrıca menüleri kalınlaştırma olayıda var aynı klasörlerde Kalın adlı klasörün içinde bulacaksınız.

    https://yadi.sk/d/1Q1wjYd03NnysD

     

    Teşekkür ederim, benim de işime ziyadesiyle yaradı..

    • Like 1
×
×
  • Create New...