Jump to content

dalgaland

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dalgaland

  1. Merhabalar, Öncelikle bu güzel çalışma ve harcadığınız emek için teşekkür ederim. "Günlük TR" reposundaki IPTV seçeneklerinde seçtiğim yayınlar 1-2 dakika ekranda kaldıktan sonra yayın kesiliyor ve listeye geri dönüyor. Bu durumun önüne geçmek için ne yapmak gerekir acaba?
  2. İlginize çok teşekkür ederim lakin ilk günden beri insider kullanıcısıyım ve tüm sürümleri otomatik olarak alıyorum. Sözünü ettiğim sıkıntı son iki sürümde hasıl oldu ve geri bildirimde de bulundum. Sizlere de danışmayı ihmal etmeyeyim dedim..
  3. Yakın zamanda bir donanım değişikliği yapmadım, kaldı ki her ay düzenli bakım yapar sürücüleri güncel tutarım. Bir öneriniz var ise sevinirim..
  4. Son iki sürümde windows explorer aşırı güç tüketiyor ve sistemi yavaşlatıyor. Yüksek hızda bir internet bağlantısına sahip olmama rağmen denediğim tüm tarayıcılarda siteler çok yavaş yükleniyor. Bir fikri olan var mı acaba?
  5. Merhabalar.. Reimage Repair 1.8.8.6 için çalışan key verebilecek bir kardeşimiz var mı acaba? Kolaylıklar diliyorum..
  6. İki kez ayrı ayrı indirip rardan çıkarmış olmama rağmen uygulama yanıt vermiyor..!
  7. Ekteki script'i kullanabilirsin.. One Drive Sil.bat
  8. Nasıl premium yapabiliriz acaba?
  9. İşin ilginç tarafı, her iki sürümü de iki farklı model dizüstüne uyguladım ve birinde sorun yaşanırken diğeri gayet normal bir şekilde çalıştı..!!
  10. Tekrar merhabalar, emeğiniz ve çabanız için yeniden teşekkür ederim.. Uygulama hakkında görüş talep etmenize binaen ve bu hususta önceki tavsiyenizi de gözardı ederek en son insider sürümünde digital activasyon yöntemini denedim. Başarılı sonucu ve ilgili sayfayı ekte görüşünüze sunuyorum. Sağlıcakla..
  11. Merhabalar öncelikle emeklerinize sağlık.. Tüm sürümleri baştan beri kullandım ve hep netice aldım, lakin bu son sürüm bende başarılı olmadı.. (Insider 17666.1000) Zaten kesinlik olmadığını belirtmiştiniz, yine de teşekkür etmek istedim..
  12. Geçtiğimiz iki insider sürümünde windows, tüm tarayıcıların ram kullanma oranını 100 mb ile sabitlemişti, ya da yanlışlıkla yaptı bilemiyorum. Ama şimdilerde yine eskiye döndü, 3-4 sekme açınca 1000 mb yi geçiyor ram kulanma miktarı.. Herşeye rağmen Opera şu anda en etkili tarayıcı kanımca..
  13. Avira Phantom Pro kullanıyordum, lakin son zamanlarda kesilmeye başladı, konuyu takip etsem iyi olacak..
  14. @efe34 İşin garip tarafı, daha düşük konfigürasyonlu bir başka dizüstünde çatır çatır çalışıyor..
  15. Ben de sizlere, bu hususta ziyadesiyle etkili olan ve taramayı birkaç dakika içinde yapabilen, ayrıca farklı yan hizmetleri de olan "DNS Jumper" uygulamasını öneririm.. Link: https://www.sordum.org/7952/dns-jumper-v2-1/
  16. 17093 güncelleştirme ile inip yüklendikten sonra cihaz açılmadı ve kendi kendine önceki sürüme geri döndü. Bu arada dikkatimi çeken ise C:// bölümüne, BOOT adında bir klasör yüklenmiş olduğuydu. İçinde muhtelif dil dosyaları ve BCD isimli iki ayrı dosya daha var. Bu hususta bilgisi olan var mı acaba?
  17. 17083.1000 sürümünde, tüm tarayıcılara üst limit olarak 100 mb ram kullanım hakkı tanınmış anladığım kadarıyla. Edge, Opera, Chrome ve Firefox ile denedim sonuç hep aynı. İşin garibi ne kadar sekme açarsanız açın tarayıcılar stabil çalışıyor.
  18. Dün gece 17083.1000 sürümü geldi..
  19. Son insider güncellemesi (17063-1000) sonrası, Microsoft Edge görev yöneticisinde çıkıyor ve işlemciyle ram'a yük bindiriyor.. Oysa başlangıç uygulamalarında böyle bir yönlendirmem yok. Bunu nasıl engellerim acaba?
  20. Teşekkür ederim, bir dahaki sürüm yükseltmesinde dediklerinizi dikkate alacağım. Bir de hiç açmadığım halde Microsoft Edge görev yöneticisinde çıkıyor, oysa başlangıç uygulamalarında böyle bir yönlendirmem yok. Bunu nasıl engellerim acaba?
  21. Merhabalar, Son birkaç insider sürümünde C:\Windows\SoftwareDistribution\Download yolunda olması gereken sürüm dosyaları yok. Nerede bulabilirim acaba?
  22. Merhabalar, Son birkaç insider sürümünde C:\Windows\SoftwareDistribution\Download yolunda olması gereken sürüm dosyaları yok. Nerede bulabilirim acaba?
  23. Teşekkür ederim, benim de işime ziyadesiyle yaradı..
×
×
  • Create New...