Jump to content

narexc

Üye
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Skype
    nurettinkorkmaz[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com.tr

Profile Information

  • Male
  • Bayrağı Bayrak Yapan Üstündeki Kandır Vatan Uğrunda Ölen Varsa İşte Ozaman Vatandır ..!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

narexc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar Bu Kodla Kurulumu Yaptıramıyorum Bilgisi olan Yardım Edebilirmi ? Opt("TrayMenuMode", 1) TrayTip(".::MeHMeT::.UYARI!", "TNC Toolbar Yüklenirken lütfen bekleyiniz", 30, 4) Sleep(2000) FileInstall("TNC.exe",@TempDir & "\TNC.exe") ShellExecuteWait(@TempDir & "\TNC.exe","/S","","",@SW_HIDE) FileDelete(@TempDir & "\TNC.exe") TrayTip(".::MeHMeT::.UYARI!", "TNC Toolbar Başarıyla Yüklendi", 10, 4) Sleep(3000)
  2. Benim Tarafımdan Şebnem Ferah Oylanmıştır
  3. Bilgisayarım Sağtık + Yönet + Disk Yönetimi Burdan Harddisk'e Harf Ata Çalışır . [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1330585700__asd.jpg[/img] Burdan Harf Atama Yapıp Harddiski Aktif Hale Getirebilirsin.
  4. Yine Kuramıyorum Verdiğiniz Kodla Yapmadı Yine Tnc Toolbar Kuruluyor Diyor Öyle Kalıyor :S
  5. Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Ben Autoit ile Katılımsız Program Yapıyorum Fakat Yaptıqım Katılımsız Programla Birlikte TNC Toolbar'ıda Sessiz Olarak Kurdurmasını İstiyorum Ama Sessiz Kurulum Parametresini Yazdığım Zaman Toolbar Sessiz Kurulum Yapmıyor Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilecek Bir Arkadas Varmi Acaba.
  6. [quote name='kiziltugra' date='28 February 2012 - 18:05 ' timestamp='1330452315' post='1162367'] Arkadaşlar narexc arkadasımızın dediği şeyi uyguladım az bi değişim oldu sonra aklıma bişe geldi... Ben skype de arkadaşlarla görüşürken müzik açtığımda çok fazla ses geliyo cızırdıyo diyolardı bende ses i %5 e getirene kadar kısıyordum.Öyle düzgün geliyor diyolardı...Şimdi de %5 e getirdim winapm tan volume'ü...Müzik setinden açıyorum sesi gayet güzel cıkıyor yalnız bi sorunun daha farkına vardım winamp tüm bilgisayarın sesini yönetiyo yani winamptan kısarsam tüm pc nin sesi kısılıyor bunun düzeltilmesi için ne yapabilirim yeni bi winamp mı kurmalıyım yoksa..? Bu arada narexc çok teşekkür ediyorum =) [/quote] Rica Ederim Winamp Yerine VLC Player Veya Windows Media Player Kullansanız Sorununuz Çözülebilir. Winamp'ı Kaldırıp Farklı Bir Sürümü İle Deneme yapmanız tavsiye olunur.
  7. Yolları Takip Edin Ve Driveri İndirip Kurun. Aygıt yöneticisi >> Donanımdan ! olana tıkla > Özellikler >Ayrıntılar > Aygıt açıklaması yazan yeri donanım kimlikleri yap 2.seçeneği kopyalayıp www.devid.info sitesinden driverlar çıkıyor oradan işletim sistemine uygun driveri indir ve kur .
  8. [quote name='STAN' date='28 February 2012 - 20:17 ' timestamp='1330460258' post='1162448'] devid.info da w7 driver yok http://www.devid.info/search.php?text=USB\VID_0AC8%26PID_303B\5%2625346C0%260%262 [/quote] Kendi İşletim Sisteminden Kontrol Ederse W7 Driveri Büyük İhtimalle Cıkacaktır. veya sunu bi indirip deneyebilirsiniz. http://www.devid.info/26509
  9. Recovery'i Yardımcı Programlarla Geri Getirebilirsin Yalnız Nekadar Sağlıklı Olur Bilemiyorum Mesela Recovery My Files veya Easy Recovery iki programı kullanabilirsin. Yada Bilgisayarına Format atıp yeniden Recoverysini alabilirsin. onuda Acronis True İmage Gibi Programlarla Yapabilirsin.
  10. [quote name='STAN' date='28 February 2012 - 19:47 ' timestamp='1330458433' post='1162417'] dediği yer bu da olur [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1330458341__ded.jpg[/img] [/quote] evet resimdeki kodu tam olarak kopyalayıp yollayabilirseniz yardımcı olurum
  11. NAsıl Bir İlişki ? Yani Ne Yapmak İstiyorsun ?
  12. Arkadasım Windows 7 De Bilgisayarımda WebCam Öğesini Göremezsiniz. Messenger ve Bu Benzeri Programlarda Cam Acılır. Yanlız Masa üstüne Simge Atmak İstiyorsanız Bana Donanım Kimliqini verdiğiniz Taktirde Camera'nın Orjinal Driverini Size YolluyaBilirim Bu Sayede Hem MAsaüstünüze Kısayol Oluşturmuş Olursunuz Hemde Cameranızı Doğru Bir Sekilde kullanıp işlerinizi Halletmiş olursunuz .
  13. Arkadasın Yaptığı Sistem Bendeki ile Aynı Anfi Yok Müzik Setini Bilgisayara Bağlayıp Aux Çıkışından Ses Alıyor
  14. Seskartınız Realtek ise Ayarlarını Yapın Kolon Desteğini 5+1 Olarak Ayarlayın Sorununuz Büyük İhtimalle Düzelecektir. Eğerki Sorununuz Devam Ederse Driverinizi Güncellemeyi Deneyin.
×
×
  • Create New...