Jump to content

erdify

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

398 profile views

erdify's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhaba arkadaslar, Telefonum HTC HERO icin stabil bir yazilim ariyorum. Orjinal yazilimini ne yazikki keyfekeder surum degistirmesi sebebiyle kaybettim. Android market kapali oldugu icin orjinal yazilimini geri alamiyorum. Simdi ise stabil bir custom yazilim ariyorum, ya da mumkunse orjinal yazilim ilk tercihim olacaktir. Tavsiye edebileceginiz, yazilim indirebilecegim bir yer var mi? Tesekkur ederim. Erdinc
  2. SAP Crystal Reports 2011 icin keygen ya da serial lazim. Lutfen set up+keygen linklerini tavsiye etmeyiniz.
  3. dostum ben hic tema bulamadim sadece htc hero temasi var, o da polonyali bi arkadas hazirlamis karakter sikintisi cekiliyor. zaten yuklemesi de ayri bir dert..
  4. saglik sihat dolu uzun bir hayati tum sevdiklerinle yasaman dilegiyle. dost erdify..
  5. Kurumsal sirketlerde IT kisimlari sirket calisanlarinin PC'lerini amaci disinda kullanmasini engellemek icin belli engelleme ve kisitlama hakkina sahiptir. Bu gayet normaldir. Hatta kontrolu senin elinden alip, istedigi seyi yapip ardindan da gozunun onunde reset atar ve tekrar kontrolu sana birakir. Ama bunu sana hala soylememis olmalari senle kafa bulduklari anlamina da gelebilir dostum, dost aci soyler. Tabi bunlar kurumsal ve 20'den fazla bilgisayar olan sirketlerde daha sik kullanilir. 10 bilgisayari olan da yapar ama mantiksizdir. Kolay gelsin, SWU(someone watching us)
  6. Teşekkür ederim rooney fakat 400 mb'den büyük olduğu için premium üyelik istiyor...
  7. Standart önerilen ayarlar zaten "herhangi bir workgroup için tüm bağlantıları göster" durumudur. Eklentili bir kurulum cd/dvd'si mi kullanıyorsun, yoksa msdn/orjinal kopya mı?
  8. Cozum güzel ve basit, ancak neden ilk kurulumda böyle birşey oldu ki?
  9. [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1307198535__pre_1306958021__den.jpg[/img] Kirmizi ile isaretledigim bolumu gorebiliyor musunuz? Eger ag ve paylasim merkezini hic acamiyorsan/yazilari goremiyorsan ethernet/wifi driver'inin duzgun calistigindan emin olun... Cunku bunlarda olusan sikintilardan dolayi ag ve paylasim merkezi eksik aciliyor. Bu sorunu su anda yasiyorum da oradan biliyorum
  10. Merhaba, Windows 7 Professional 32 ve 64 bit English MSDN kopyalarina ihtiyacim var. Yani tamamen orjinal olmali, hicbir eklenti, ya da gereksizleri temizlendi gibi birsey olmamali. Bununla beraber; Office 2007'ye ihtiyacim var. Ayni sekilde English MSDN kopyasi olmali ve varsa 32 ve 64 bit seceneklerini ayri ayri bulmaliyim... Lutfen modifiye edilmis isletim sistemlerini onermeyiniz. Saygilar. Erdinc PS: Konuyu yanlis yere actiysam lutfen cop kutusu yerine uygun kategoriye tasiyiniz.
  11. Birkac cozumu olabilir, 1- Ram slotu arizali olabilir, ram slotlariniza tek tek takarak acmayi deneyin 2- Ayni denemeyi ram'ler icin yapin, ram arizasi olabilir (kara duzen de silgi ile slota giren kismini silmeyi deneyebilirsiniz) 3- Yanlis sata driveri olabilir, driver'i sata diskinizin uzerindeki model numarasina gore resmi sitesinden bulmayi deneyin. 4- Temiz bir isletim sistemi (oynanmamis ornegin msdn kopyasi gibi) kurup deneyin. Not: Mucit41'den gorulerek 4. madde eklenmistir.
  12. [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1307186006__ag_bagdastiricilari.jpg[/img] Control Panel\Network and Internet\Network Connections denetim masasi\ag ve internet\bagdastirici ayarlari (change adapter settings) soldaki duz menude olmasi lazim...
×
×
  • Create New...