Jump to content

carnage-slayer

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

415 profile views

carnage-slayer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. pc acildikdan sonra hic sorun yok.. Xp ilk acilern 2 Bucuk kez dönüyor logo sonra hosgeldnizde.n sonra 20 saniye bekliyor.. Virüs olsa islemciyi yorrar. suan islemci yüzde 4 10 arasinda calisiyor..
  2. bende anlamadim simdi biraz düzeldi...
  3. Merhaba arkadaslar gereksiz olanlari kaldirdim hala ayni.... Kaypesky internet Securit y kullaniyorummm... Acaba sorun nerden kaynaklaniyor anlamadim...
  4. Merhaba Arkadaslar.. Yeni bir pc aldim.. 15 gün oldu xp yi kurali Masaüstü Gec aciliyor... Hosgeldinz yazisindan sonra hemen aciliyordu Masaüstü simgeleri geliyordu Simdi ise1 dk felan bekliyorum ondan sonra masaüstü geliyor neden olabilir ? Yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.. Not: Umarim bu konu önceden acilmamistir. Baktim ama bulamadim..
  5. yeni Nuendo 4 var mı artık? bi kaç ay önce sormuştum, yenilemek istiyorum sistemi format atmışken yeni Nuendoyu yüklemek iyi olurdu... çok çok teşekkür ederim şimdiden.
  6. evet iso dosyası çıkıyor. direk o dosyayı mı yazıyorum? kalıbı diske yazdır diye bir seçenek bulamadım.
  7. Merhaba, rapidshare'den bütün dosyaları indirdim ama nero ile cd'ye atmaya çalışırken hep error verdi, nasıl yapmam lazım bu işi?
×
×
  • Create New...