Jump to content

270598

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 270598

  1. merhabalar. ben bu sistemdeki kapanış logonu (oturumu kapat, yeniden başlat, bilgisayarı kapat) ekranını nasıl değiştirdiğinizi sormak istiyorum ayrıca bu sistemde yok ama bazı modifiyecilerin kullandığı kırmızı başlama ekranı nasıl yapılıyor sormak istedim. birde mümkünse kapanış logonu resimini gönderirsen seviniirim teşekkürler.
  2. daha öncede yazdım ama bu sefer cd versiyonunu indirip masa üstü bir bilgisayarda(bana ait olmayan bir pc) denedim ve müzikler açılırken mediainfo açılıyor mediaplayerde sorun var. kontrol edip çözüm iletirsen yada linkleri yenilersen iyi olur teşekkürler.
  3. mrblar. murat yine ben:D aslında yazmak istemedim ama yinede görüş almak istedim. sistemi iki kez indirdim ve daha öncede sormuştum program filesteki EASM klasörü formattan sonra gelmiyor. ikincisi bugün dikkatimi çekti müzik dinlemek için dosyaya tıkladığımda karşıma mediainfosu çıkıyor. ben birlikte aç seçeneğinden mediaplayeri seçsemde yine aynı sorun. acaba indirdiğim dosya üzerinde sonradan bir değişiklik yapmış olabilirmisin yada bu sorunu başka yaşayan oldu mu?? yada bir çözümü varmı. ben mediaplayerden başka program kullanmadığım için format atmak daha mantıklı geliyor. umarım buna gerek kalmaz tabiki:D
  4. :D zaten programlar için program filese bakmıştım EASM yoktu. hiç kurulmamış dosyaya (İSO)da baktım orada da kısayol olarak var programlar yok göstermiyor.neyse sorun değil. eline sağlık tekrar teşekkür ettim
  5. öncelikle güzel bir xp uzun zamandır kullandıklarımın en iyisi. yanlız ufak bir sorunum var programlar easm extra içerisindeki ilk 6 link aktif değil ıp göster falan. sırf bunlar aktif olsun diye iki kez indirdim ama sonuç yine aynı yüklemeyi mi unuttunuz yoksa bir sorun mu var ??
  6. ben flash bellekten format atmak istiyorum ama programlar rar olduğundan kabul etmiyor. flash belleğe direk atsak olur mu acaba. birde bellek fat32 mi yoksa ntfs mi olmalı???
  7. şuan en kullanışlı olanı bu bence. sabırlı olmanız yeterli.   http://cbox.vinaleech.com/   bir de http://trdebrid.netvar
  8. [center][img]http://i52.tinypic.com/243gi04.jpg[/img] [size=x-large][color=#0000CD][b]FIFA 12 | PC Oyunu (RELOADED) FULL + Crack | Tek Link[/b][/color][/size] [b][color=#FF0000]Sistem Gereksinimleri:[/color][/b] [b]Minimum System Requirements:[/b] • Processor: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz or AMD Athlon II X2 245e. • Operating System: Windows XP, Windows Vista or Windows 7. • Sound Card: DirectX 9, 10, 11 compatible. • Graphics: NVidia GeForce 6800 or ATI Radeon X1600 at least, GeForce GTS 240 and Radeon HD 3870 recommended. • Hardware: Mouse and Keyboard. • Network: Internet connection for online mode. • Hard Drive: 6 GB to 12 GB [img]http://i214.photobucket.com/albums/cc88/emre-gs/06/f834ba38.jpg[/img] [img]http://i214.photobucket.com/albums/cc88/emre-gs/06/711094c0.jpg[/img] [img]http://i214.photobucket.com/albums/cc88/emre-gs/06/b10ce987.jpg[/img] [img]http://i214.photobucket.com/albums/cc88/emre-gs/06/268aa64c.jpg[/img] [img]http://i214.photobucket.com/albums/cc88/emre-gs/06/9d7ecd8d.jpg[/img] [img]http://i214.photobucket.com/albums/cc88/emre-gs/06/28290a78.jpg[/img] [color=#0000CD][size=x-large]http://lcut.in/487[/size][/color][/center] Not:alıntıdır. linke ulaşmak için 5 sn bekleyin ve sağ üst köşeden reklamı geçi tıklayın. bu arada wupload ve tek link.
  9. Allah askerimize yardım etsin. şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerin sabırlar diliyorum. inşallah bu sütü bozuklarda bir an önce belalarını bulurlar.
  10. arkadaşlar sağolun ama yapamadım bende eski xp yi cd den kurdum. ilginiz için tşkler
  11. arkadaşlar 1 hafta önce anakartım yandı ve yerine sistemim eski olduğundan MSI MSI K9N6PGM-F marka bir anakart takıldı. sorunum bu anakartta usb den başlama olduğunu bulamadım. kapatıp acmaktan bilgisayar kafayı yiyecek boot menüsüde bi garip burada da bulamadım F12 de işe yaramadı acaba bilgisi olan varmı flaştan format atıcam iki saattir başlayamadım. cd de yok yolda kaldık. yardım ederseniz sevinirim. tşklerr.
  12. ya java daha kolay gibi geldi ve genel olarak en çok java kullanıldığını duydum. ben profesyonel olmak veya başka amaçlı değil işim gereği lazım olduğundan öğrenmek istiyorum ama java veya diğerleri olması fark etmez. önce kolay olandan başlamam daha kolay olur diye düşünüyorum. ama ben yanlış biliyorsam senin tavsiyenlede herhangi birinden başlamak isterim. yardımcı olabilirsen seviinirim. mesela delphi-7 33 mb, 142 mb, 1 gb olanı var hangisi doğru bilmiyorum. sen link verebilirsen veya upload edebilirsen memnun olurum. ilgin için ayrıca tşk ederim.
  13. mrb ben java da program yazma tasarlama ve benzeri şeyleri yapmak istiyorum ve sıfırdan başlayacağım yani hiç bir bilgim yok nette arattırdım ama hep 8 10 link ve yorumları olumlu değil yardımcı olabilirmisiniz. bilgisayardan biraz anlarım ve ingilizcemde biraz var.
  14. ben sadece programı indirdim diğerlerini indirmedim. kusura bakma
  15. mrb ben bu çalışmayı indirdim ve tek link olarak upload ettim. umarım korasoğlu kızmazsın linki paylaşıyorum. http://www.fileserve.com/file/NUwy2xm
×
×
  • Create New...