Jump to content

KOcca

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KOcca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Kardeş Virüsten Kastın Nedir ?  Bir Sorum Olacaktı Mesela Ben Dosyayı İndirdikten Sonra İso Dosyasının İçinden İşime Yaramayan Programları Çıkarmak İstiyorum Kısacası .İso Dosyasını Editlemek İstiyorum Bunun İçin Ne Yapmalı Bilgilendirme İçin Şimdiden Teşekkürler. 
  2. Kardeş Öncelikle Paylaşım İçin Teşekkürler Eline Emeğine Sağlık Lakin Arkadaşlarında Söylediği Gibi Driver Pack Aslında Her Arşivde Bulunması Gereken Bir Program Ama Sen Katılımsız Program Arşivinden Driver Pack Olmadan Full Programlar Eklerden Bence Daha İyi Olur Genede Herşey İçin Çok Saolun Bence Herkes İndirmeli Hatta Ben Başladım Bile :) 
  3. Arkadaşım Öncelikle Ellerine Sağlık Mükemmel Arşivlik Bir Set Oluşturmuşsunuz Lakin Neden Tek Link Eklemediniz Ayrıca Benim Gibi Premium Sorunu Yaşayan Arkadaşlar İçinde Yandisk Gibi Sitelere Ekleseniz İnanın Sevap Kazanırsınız. Herşey Gönlünüzce Olsun Allaha Emanet Olun Selametle.
  4. Arkadaş Haklı Sanırım bc.vc Sayfayı Mega.co.z nin direk anasayfasına yönlendiriyor. Yandex Diske Kaydetmenizi Rica Ediyoruz Yada Linki Yenilerseniz Size Bol Bol Dua Ederiz Kardeş Selametle...;
  5. Abisi Peki Bunun Türkçe Dil Desteği Yokmu Yoksa Mobil Programlama Bilen Abilerimiz Olaya Bi El Atsa Türkçe Dil Desteği Olsa Hani Çok Güzel Olur Walla :)
  6. Agacan Çok Güzel Olmuş Bak Herkes memnun Ama Sen Ağlara Bulaşmışsın Sonra Bu Win98 Olayı Felan Ben Olsam İstekleri Gözden Geçirir Yeniden Kurarım Atarsın Tek Part Olarak Turbobite Çok Güzel Olur Ayrıca Dosyanızın Slinmesini İstemiyorsanız Turbobite Kaydederkene Rarlayıp İsminede Program Yada Film Belgesel İsmi Verip Öyle Kaydedin Kolay Kolay Silinmez Linkleriniz. Allah Kolaylık Vere :)
  7. He ya walla bende o filmi aramıştım tr dub bulamamıştım o adamın eli felan balık yakalamak için kan içinde kalıyordu ama gavurlarda bi kuwwet varki hakkaten izlenmeye değer bi film bulabilen varsa paylaşsın şimdiden çok teşekkürler.
  8. Yha walla benimde samsung SyncMaster 740N  7'' inç Aynı Sorun Şuan Bendede Var Ne Pis Bişeymiş Bu Samsung Yha Ama İyi İdare Etti 2007 de Almıştım :D
×
×
  • Create New...