Jump to content

cengelx

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cengelx

  1. Selam, Rufus ta gösterildiği gibi Usb ye yazdırıldığında hem uefi hem mbr kurulum yapılabilir mi?  Yoksa uefi için ayrı mbr için ayrı rufus ayarını yapıp öylemi kurulum yapmamız lazım? Teşekkürler..

     

     

    Ayrıca mega kota sınırı uyarısını geçmek için DJ_Rush ın söylediği gibi Mega hesabı oluşturup hesabınıza ekleyip MegaSync de sisteminize kurun ve uygulama ile indirmeye çalışın. Kota uyarısı geldiğinde modemin fişini 40 saniye kadar çekip tekrar takın, açık olan MegaSync programını sağ alttan saatin yanından  kapatıp tekrar açın indirmeye başlayacaktır.. 

    sshot-1.png.4a1a8a4819476c48d4f4b65365bc9bbd.png

    • Like 1
  2. maho19951, 6 saat önce yazdı:

    Ben de önceden hizmetlerden kapatıyordum güncellemeyi. Ama arada açıyordu. Hatırlamadığım bir siteden windows update kaldırma ve geri getirme regleri buldum. Ben onları kullanıyorum. Ben olumsuz bir durumla karşılaşmadım ama senin bilgisayarda bir şey olmayacağının da garantisini veremiyorum. Denersin en azından bir sıkıntı olursa bir daha kullanmazsın. Regleri aşağıda verdim. (Rarı bir virüs programından geçir. Ben taradım bir şey çıkmadı ama sende bir geçir.)

    Evet  windows updateyi kaldırdı verdiğiniz reg. fakat geri getirme çalışmadı. Teşekkür ederim..

    • Like 1
  3. MesutÖzil, 2 saat önce yazdı:

    3 haftadır falan kullanıyorum, güncelleştrmeleri de bi program sayesinde devre dışı bıraktım sistem çok stabil çalışıyor. Aklında soru işareti kullananlar varsa indirip rahatlıkla kurablir

    Evet bende 2 haftadır 2. sistem olarak kullanıyorum güzel stabil sistem.. Güncelleştirmeleri hizmetlerden kapatıyorum fakat ara sıra geri açılıyor.. Siz hangi programla devre dışı bıraktınız?

  4. red_d, 23.02.2018 - 16:42 yazdı:

    Usb bellekler üzerinde uyguladığımız multiboot yöntemi harici HDD üzerinde işe yaramadı maalesef, bende boot ekranında bile görünmedi, işe yarayan tek yöntem ultraiso yöntemi ama hdd nin tamamının boş ve bölünmemiş olması gerekiyor (her şeyi siliyor),o şekilde fat32 + ntfs olarak ayırıp normal usb gibi başlatıyor. Aklımda başka bir yöntem var,multibootu dışarıda hazırlayıp iso haline getirdikten sonra ultraiso ile yazdırmayı deneyeceğim, eğer işe yararsa harici hdd ye de multiboot yapabiliriz, vakit bulunca deneyip geri dönüş yaparım.

     

    Selam.. red_d kardeş deneme imkanı bulabildin mi? veyahut ultraiso yöntemini anlatan bir video çekebilirmisin? Kolay gelsin..

  5. Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim bir mü'minin dünyevi kederlerinden birini giderirse, Allah da onun Kıyamet günü kederlerinden birini giderir. Kim bir fakire kolaylık gösterirse, Allah da ona dünyada ve ahirette kolaylık gösterir. Kişi kardeşinin yardımında olduğu müddetçe, Allah da onun yardımındadır.

     

    Allah acil şifalar versin.. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur..

×
×
  • Create New...