Jump to content

sectumsempra

Yeni Üye
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

About sectumsempra

İletişim Bilgileri

  • Skype
    kirayamato[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com.tr

Profile Information

  • Male
  • izmir

Recent Profile Visitors

349 profile views

sectumsempra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. savcılığa yapacağın başvuru teknik olarak incelenir.uzmanların incelemesi olumlu çıkarsa,sağlayıcına irtibat ederek olayı yaşadığın günden bu yana tüm konuşma ve mesej kayıtlrın istenir.kısa sürer bu işlem(2-3 gün)sonrasında ise suçlu olan ayvayı yer.
  2. boşverin arkadaşım bu işleri.erkeksen eğer aşkı sen arama,aşk gelip seni bulur zaten.yoksa diğer tüm yaşacakların; [media]http://www.youtube.com/watch?v=sdfTnVpUfxI[/media]
  3. steve jobsun cenaze töreni 17 gün sürer.daha yalpaklanacak.tütsülenecek.saflaştırılacak.nede olsa oda cemaat mensubu;)

  4. eldeki ile yetinmekden başka çaremiz yok şuan. [img]http://www.speedtest.net/result/1518374075.png[/img]
  5. tarihde bir zaman kopması var.bunu pek çok tarihçi kabul eder.bu zaman kopmasının insanlığın 5 veya 6. neslinde olması ile ilişkisi olduğunu ortaya atan bir tarihçi;daha önce insanların 5 kez yok olmaya yaklaştığı ve tüm medeniyetlerin yeniden kurulduğunu,tarihin sürekli şekilde ilerlemesinin ancak bu şekilde olabileceğini,tarihdeki bu kopukluğunda bu şekilde oluşmuş olduğunu öne sürmüştür.en büyük delili ise 1-2 milyon yıl önce ortaya çıkan sanılan insanın,bir kömür madeninde 6-7 milyon yıllık taş-ağaç aletler bulunması olarak ele almıştır. aynı zamanda m.ö 4 bin yılında ortaya çıktığı sanılan yazının da daha önce çıktığıda bilinmektedir.james churchward adlı ingiliz yüzbaşının mu veta diğer adıyla atlantis kıtasını keşfi 18-20 bin yıllık taş tabletler ile olmuştur.tabletlerdeki yazıyı 22 yılda çözülmüştür.kısacası bu kitapda eski kayıp bir medeniyet dili ile yazılmıştır.ama ilerleyen teknoloji ve arkeolojik keşifler ile yakında çözülür.
×
×
  • Create New...