Jump to content

sectumsempra

Yeni Üye
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sectumsempra

  1. savcılığa yapacağın başvuru teknik olarak incelenir.uzmanların incelemesi olumlu çıkarsa,sağlayıcına irtibat ederek olayı yaşadığın günden bu yana tüm konuşma ve mesej kayıtlrın istenir.kısa sürer bu işlem(2-3 gün)sonrasında ise suçlu olan ayvayı yer.
  2. boşverin arkadaşım bu işleri.erkeksen eğer aşkı sen arama,aşk gelip seni bulur zaten.yoksa diğer tüm yaşacakların; [media]http://www.youtube.com/watch?v=sdfTnVpUfxI[/media]
  3. steve jobsun cenaze töreni 17 gün sürer.daha yalpaklanacak.tütsülenecek.saflaştırılacak.nede olsa oda cemaat mensubu;)

  4. eldeki ile yetinmekden başka çaremiz yok şuan. [img]http://www.speedtest.net/result/1518374075.png[/img]
  5. tarihde bir zaman kopması var.bunu pek çok tarihçi kabul eder.bu zaman kopmasının insanlığın 5 veya 6. neslinde olması ile ilişkisi olduğunu ortaya atan bir tarihçi;daha önce insanların 5 kez yok olmaya yaklaştığı ve tüm medeniyetlerin yeniden kurulduğunu,tarihin sürekli şekilde ilerlemesinin ancak bu şekilde olabileceğini,tarihdeki bu kopukluğunda bu şekilde oluşmuş olduğunu öne sürmüştür.en büyük delili ise 1-2 milyon yıl önce ortaya çıkan sanılan insanın,bir kömür madeninde 6-7 milyon yıllık taş-ağaç aletler bulunması olarak ele almıştır. aynı zamanda m.ö 4 bin yılında ortaya çıktığı sanılan yazının da daha önce çıktığıda bilinmektedir.james churchward adlı ingiliz yüzbaşının mu veta diğer adıyla atlantis kıtasını keşfi 18-20 bin yıllık taş tabletler ile olmuştur.tabletlerdeki yazıyı 22 yılda çözülmüştür.kısacası bu kitapda eski kayıp bir medeniyet dili ile yazılmıştır.ama ilerleyen teknoloji ve arkeolojik keşifler ile yakında çözülür.
×
×
  • Create New...