Jump to content

ichsuny

Üye
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ichsuny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

13

Reputation

  1. Garantinden sıfırı ile değiştirilen cihaz 16.07.2014 tarihinde bir yakınımdan -0- olarak koruma torbası içinde,üzerinde jelatinleri ile satın aldım. Telefonu alır almaz ön camındaki kalın olan değişim jelatini cıkarılıp akabinde kaliteli bir jelatin ile tekrar kaplatılmış, arka kapakta ise halen değişim jelatini durmaktadır.  sürekli kılıf içerisinde ve Çok, çok temiz, özenli kullandım, hatta home tuşu eskimesin diye sürekli asistive touch ile kullanmaya da özen gösterdim. Ne metal aksamda ne ön camda ne de arka kapakta nokta cizik dahi yoktur. ilandaki fotograflar cihazın kendi fotoğraflarıdır, fotograflarını mümkün olduğunca yakından çektim ki kafanızda soru işareti kalmasın.  jailbreak li IOS 7.1.1 işletim sistemine sahip, Hafızası 16 gb dır.  İPHONE 5S almak istediğim için satmak istiyorum. aradaki fark ödenerek aynı temizlikte İPHONE 5S Siyah telefonlar ile takas yapılabilir. kılıf, şarj cihazı ve bağlantı kabloları, faturası, kutusu ile teslim edilecektir.Cihazın garantisi bitmiştir. istanbul içi elden teslim tercih edilir. Şehir dışına ise önce ücret sonra kargo şeklinde cihazı gönderirim, bu durumda da maalsef iade kabul etmem.    fotograflar için bilinen site ilan no: 216292452
  2. sigarayı bırakmak için herkesin bir hikayesi mutlaka oluyor. sizinki de askerlik olur ve umarım sigarayı bırakmış olarak dönersiniz.hayırlı teskereler.   Bende, bundan 4 yıl önce ciğerlerimden gelen hırıltı nedeniyle hastaneye gittim. Hastanede doktorların muayene etmeleri için ağzımdan girip burnumdan çıkmaları ayrı bir dert, yaptılan tetkik ve muayenelerin sonuçlarını beklemek de ayrı bir dert. sonuçlar çıkıp kontrole gidene kadar her gün tırsıyorsun, ya kötü bir şey varsa diye, sonuçta mükemmele yakın raporlar alınca şöyle düşündüm.   Ya kötü bir hastalığım olsaydı ve ben hastaneye yatmak zorunda kalsaydım... ne yapardım... nasıl sigara içerdim... ya hastanede sigara içme imkanı bulamaz isem, yada hastalık bana bu sigarayı içirtmez ise diye düşününce müthiş panikledim... ölmekten değil de sigara içememekten korkuyordum. bu düşünce beni daha da ürküttü ve şöyle bir karar verdim...   hastane köşelerinde sigara bırakmak zorunda kalacağıma ki bunu kesinlikle yapamayacağımı biliyordum. ben iyisimi hazır sağlıklı iken geze geze, güle oynaya.. sigara denen bu illetle alay ederek kurtulayım diyerek bırakma kararı verdim ve bıraktım 4 yıl bitti. sigara içmek Aklımın ucundan dahi geçmiyor.   Bu düşünce benim işime yaradı, umarım sizlerden birinin de işine yarar ve sigarayı bırakır.
  3. vay canına, yazdığım bu yazıdan 2 ay sonra bu hastalık arkadaşımı genç yaşta alıp götürdü ve ölümü üzerindende 8 ay geçti... sigarayı bırakan biri olarak çok çok iyi biliyorumki sigarayı bırakmak çok ama çok çok zorrr.... umarım hasta olma sıranız gelmeden, sigarayı bırakma sıranız gelir....
  4. Çok basit... Sigara içmeye deVam ederseniz neler olabileceğini görmeniz gerekir... Göreceğiniz yer de.... OKOLOJİ polikliniklerinde sira bekleyen hastalarin hali...
  5. Apple elbette…. diğer tüm disüstü bilgisayarlar, çocuklara aldığımız plastik cep telefonlarına benziyor….  :thumbsup:
  6. vay beee… yaş 52 en yaşlı ben olurum sanmıştım…   :whistle:
  7. Ben logitech diyorum, bu modelini yaklaşık 4 yıldır da kullanıyorum. Bu kategorideki en iyisi diyebilirim.
  8.     Herhalde şaka yapıyorsun arkadaşım….. elinde altın değerinde bir cihaz ve bu cihazlarda harikalar yaratan OS X işletim sistemi varken, windows kurmak istemen ilginç gerçekten….. çok istiyorsan, ikinci işletim sistemi olarak gene windows kurabilirsin. Açılışta hangi işletim sistemini istiyorsan seçersin… ama inan windows a hiç ihtiyaç hissetmezsin…. hatta windows lu günlerine acırsın….
  9. Bu sitede OS X ile ilgili tüm sorulaının cevabını bulabilirsin.     http://turkmac.org/forum/index.php?board=29.0
  10. kesinlikle pes etme…. donanımlarının uyumlu olup olmadığını öğeren…. takıldığın yerleri sor…. işi bilenler sana yardımcı olacaklardır… özellikle aşağıda verdiğim linkteki site bu konunun okulu gibidir….   http://iatkos.me/forum/viewforum.php?f=41
  11. http://iatkos.me/forum/viewforum.php?f=41    yukarıdaki adrese girip başlıkları incele,,, sisteminin yedeğini alıp dene…. ne kaybedersinki….
  12. Yandex disk harika….. kullanıyorum ve seviyorum….. 
  13. Harika…. ne kadar da güzel yazmışsınız…. bilmiyorum…. siz bu yazdıklarınızı yapan bir apartmandamı oturuyorsunuz.. yada belki kanada da yaşıyorsunuz….   Dostum keşke her şey kanunlarda yazdığı gibi olsa… keşke….   Tüm apartmanda yaşayanların can ve mal  güvenliği tehlikede olan bir durum  için  apartmandan çoğnuluk imzası toplamadan hiç bir kurum parmağını dahi oynatmıyor… imzayı toplayıp götürdüğünüzde ise… tüm kurumlar (ilçe emniyet md., ilçe sağlık müdürlüğü, ilçe kaymakamlığı ve belediye ) topu birbirine atıyor ve her kapıdan sanki şikayet ediyorsunuz diye birde fırça yiyorsunuz.   sulh hukuk mahkemesimi….. o da ne… güldürmeyin beni….
  14. Valla apartmanda yönetici ve komşu sorunları ile ilgili şikeyet mercileri o kadar vurdum duymazki inanamazsınız…. hatta şikayet ediyorsunuz diye sizi suçlu dahi çıkarıyorlar… tecrübeyle sabittir. Allah kolaylık versin.
×
×
  • Create New...