Jump to content

DespryRammstein

Üye
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by DespryRammstein

  1. Forumda 4.yılıma girecem. İstatistiğe bakın;

  2. Linuxta paralı oyunlar çıktı.Şimdi Linux dünyasında da korsan oyun kullanıyoruz.Linuxta Steam değil Desura diye bişey var.Steama çok benziyor.Bu çok güzel bir gelişme.Her zaman KACAK Desura yazılımı isteyin :)

  3. Linuxta paralı oyunlar çıktı.Şimdi Linux dünyasında da korsan oyun kullanıyoruz.Linuxta Steam değil Desura diye bişey var.Steama çok benziyor.Bu çok güzel bir gelişme.Her zaman KACAK Desura yazılımı isteyin :)

  4. Kablosuzun adını şifre mifre yok kardeş yaptım kene gibi yapıştı millet siteye zor girdim la bi silkeledim modemi bi reset gine şifre yok mac koruması var modemden banlıyom çok keyifli la :D

  5. Kablosuzun adını şifre mifre yok kardeş yaptım kene gibi yapıştı millet siteye zor girdim la bi silkeledim modemi bi reset gine şifre yok mac koruması var modemden banlıyom çok keyifli la :D

  6. Hayat Benden Ne İstiyorsun Ya...

  7. Sevgili Facebook! Birbirimizi dürtüklemenin anlamını henüz çözemedik. Ama 'Tükürme' butonu inan çok anlamlı olacak. Bekliyoruz.

  8. 1 saat yürüsem 5 km. Bu sırada 2 sigara içsem 75 kuruş. 75 bölü 5 desek kilometrede 15 kuruş yakıyorum, Dizel Toyota gibi adamım.

  9. Acronis 2012 nin tanıtım videosun hoşuma gitti :D

  10. Delirecem ne indirsem ne izlesem kesiliyor.Buna çözüm yokmu ya?

  11. Delirecem ne indirsem ne izlesem kesiliyor.Buna çözüm yokmu ya?

  12. Delirecem ne indirsem ne izlesem kesiliyor.Buna çözüm yokmu ya?

  13. Seyyar cd'ci olsam.Yani işlek mi cadde de cd satsam.Yeni film ve oyunlar olmak üzere.Film ve oyun 2 tl, Xbox 10 tl desek.Sizce iş yaparmıyım ?

  14. 18 kişilik minibüsün kaza yapması sonucu 5 kişi öldü 29 kişi yaralandı.Güler misin ağlar mısın?...

  15. ulan 9 yaşındaki yeğenim 500 tl bayram harçlığı toplamış.18 yaşındayım daha toplam 70 tl üzeri harçlık alamadım.adaletin bu mu dünya!!!

×
×
  • Create New...