Jump to content

dede1515

Üye
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dede1515

  1. cool edit pro iyidir. kulanımı  hakında fazla bilgim  yok  ama
  2. tüm önerileriniz için teşşekür ederim sağolun  btün önerileri  dikkate  alarak   uygulayacam
  3. zaten ilk işim o olcak  ama onadan  olacagını  sanmıyorum  ama  denemek  ten başka çaremiz yok .
  4. internet  cafede son 2-3 aydır  değişik bir sorun meydana geldi ve bu sorunu bir türlü çözemedim    ilk açtığımda  cafede sıkıntısız herkesin neti var  ve  bir süre sonra  kulanıcı artıkça nette kopma baslıyor hatta  cs fifa gibi oyunlarda   mplayer oyun oynarken kasmalar yaşanıyor sonra net  kesiliyor ve hiç bir pc de ne net nede modem  arayüzüne yada mp oyun oynanılabiliyorr   uyguladıgım  yöntemler    1 modem değiştim  2  switch değiştim  3 . bazı pclerin ağ kablosunu çekince net geliyor  tekrar takınca kesliyor . sorun devam  ediyor   4.sadece kablo değişimi yapılmadı bu konu hakında  bilgisi önerisi olan ardakadaş lar olursa çok minnetar ve duacı olurum teşşekürler. 
  5. ürünü  2 kez garantiye gitti  her defansında arıza onarım  notunda bios  veri  hatası  giderilmiştir  diyorlar ama anakart  en fazla iki  gün  içerisinde tekrar  aynı  sorunla devam ediyoe değişim   isticem  ama allah rızası  için  telefona bakan bir allahın kulu olmazmı   önerileriniz  için  teşşeşürlerr ..
  6. bir neden  dediğim olay garantinin  bana  sölediği sorun  herhangi bir overclock yapmadım   ve ürün iki kez garantiye gitti ama sürekli aynı sorun  anakart sürekli reset atıyor  ve sadece 1 kere  gorüntü geliyor  ondada  bios geliyor takılıyor 6 sn kalıp tekrar  resetleniyor  bunu işlemcisiz ramsiz yaptgımızda resetlenme olayı devam ediyor
  7. kısa devre olayıyla  main  bios zarar  görmüş  gibi  yapıp  backuptan yüklemesini  sağlamak   gigabyte  dual  bios  olayı  bunun için  var  vss vcc pinlerini  kısa devre yaparak  main  bios  yani  ana biosta hata oldugunu  anakarta gösterip  backup  biostan  yüklemesini  sağlamak 
  8. Anakartım bir nedenden dolayı bios veri hatası veriyor ve bu hatayı gidermem için main bios kısa devre yapmam lazım ama hangi pinleri kısa devre yapcagımı bilmiyorum konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim Anakart modeli : Gigabyte B75- D3V Rev 1.1
  9. Elimde iki Adet amd 5450 1 gb 64 bit ekran kartı mevcutt ve anakartım crosfire özelliği mevcut ama bu iki ekran kartını Crosfirex yapabilirmiyiz Crosfire döngü aparatı olmadın ?
  10. monitöre  bağlanacagını  sanmıyorum ama kesin net belirtmiyorum yapabilen olabilir ?
  11. monitor yerine bir tv kulanabilirsin en pratik olarak  tv analog yayını destekler     Tuner girişine TV antenini, Scart girişinede kamerayı bağlarsan (BNC-Scart dönüştücü ile) Tv seyrederken Kumandanın AV tuşuna bastığında kamera görüntüsüne geçersin, Tekrar bastığında TV izlemeye dönersin.
  12. iyi günler  sevgili forum  yetkilileri ve üyeleri gecen gün  biostan   hdd me şifre koydum hdd  markası  seagate  120 gb lık laptop hddsi  ve şifreyi şuan hatırlayamıyorum  bu şifreyi kırma yada    bulabilceğimiz yöntem yada program  öneriniz varmı denemediğim yol kalmadı       hdd unlock ,cmospwd , hirenboot bunları denedim
  13.   Temizlemeyi  Yaptıgımda  pil  takılı  deyildi  dediğin gibi cmos resetledim ama  gene sonuc  aynı ve  başka  harici vga kartla denedim olmadı en son  baktıgım da  işlemci yuvasında bir adet pinin kafasının kupuk oldugunu gördüm ve bence sorun bundan  kaynaklanıyor  çünkü ramsiz  speaker den   ses geliyor ram hatası olarak  ram  taktıgımda ise anakart calısıyor ve herhangi bir tepki yada görüntü yok ama   birden işlemci fanın daha hızlı çalıstığını fark ettim.
  14. 5 adet ram denedim ama çalısan ram olduguna emin deyilim çünkü hiç birini denemedim  işlemci normal olarak ısınıor ve ramsiz bip seside alıyorum
  15. elimde  gigabyten  g41 mt anakartı mevcut  anakart  eskiden işlemci pinleri eğilmişti  düzeltim ve tinerle anakartı temizledim anakart şimdi normal bir şekilde çalısıyor ama görüntü alamadım  ram siz speakerden bip sesi geliyor  ama ram takınca ne bip nede ekran gelmiyor  ve birden işlemci fanı  dahada hızlanıyor bu konuda fikirlerini , önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum             
  16. daha önce teknik servisteyken dişlilerle oynayıp resetlendiğini hatırlıyorum
  17. Hocam çok teşşekür ediyorum ilginiz için sağolun.
  18.   driver genius programı win98 uyumlugu var mı yani driver magican falan denedim uyunluluk sorunu nedeniyle sürekli hata aldımda :)
  19. önerdiğiniz bir metot  varmı yada Program ?
  20.   hocam  programların geneli win98 uyumlu ve tabela işleriyle uğrasılıyor  adam 98den başka sistemi kulanmıyor ve bilgisayarda  okadar iyi bir donanımı yok anca win 98 de çalısıyor gibi   driverpackin eski bir yazılımı vardı ama win 98 de çalısıormuydu hatırlamıyorum .
  21. teşşekürler ama win 98 de driver yüklemek  ne kadar  sıkıntı lı  biiliyorsunuz  bunları  ne gibi bir yöntemle teşhis edebiliriz  donanım kimliği çıkmıyor ?
  22. win 98 de driverleri nasıl yükleyeceğimi biliyorum ama neyi nerden bulacağım hakında fazla bilgim yok win98 de driverpack tarzı hangi program kulanabilirim yada driverları teşhis edip hangi siteden alabilirim ?
  23. biliyorum ama  sorunu bios ayarlarında bir çözümü olabilir belki  
×
×
  • Create New...