Jump to content

Qarizmae

Üye
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Qarizmae's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. windows7 Gibisi Yok.

    1. ajdarbaba

      ajdarbaba

      bence win xp gibisi yok :)

    2. Bay_RC

      Bay_RC

      bencede win8 gibisi yok.. :D

  2. Oyun türkçe olmalı henüz oynamadım fakat telefonuma bugün mesaj geldi önemli bir şirketten 2013 manager full türkçedir diye vs..
  3. Aktivasyonlu demişsiniz fakat sistemden görüntüler aktivasyonsuz... ayrıca aktivasyon olayından hiç söz etmemişsiniz nedir ne değildir nasıl aktivasyon olacak otomatikmi yani hiç birşey söylememişsiniz... başlığa aktivasyonlu yazmaktan daha kolay ne olabilirki fakat açıklama yetersiz.
  4. win-8'e mükemmel felan filan diyenler sadece etiket yapıyor başka birşey değil sistemden anlamıyorsanız anlıyormuş gibi görünmeyin bari insanlarıda yanlış yönlendirmeyin şuan için kullanılabilecek en ideal sistem win-7'dir .
  5. Win-7 Kral !..[img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/give_rose.gif[/img]
  6. x64 / x86 olarak ayrı ayrımı çünkü x64/sistemde x86/destekli programı kullanmak sarmıyorda...
  7. Asla katılmıyorum batışta felan filan bunlar fasa fiso laflar... olur böyle ufak defek problemler mozilla profesyoneldir işini iyi yapar beğenerek kullanıyorum ve herkese öneriyorum mozillasız bir dünya asla düşünmek istemiyorum...çünkü mozilla kraldır..
  8. 64bit/ten uzak dur...sistemin vasat......xp kullanabilirsin win7-32bit/te kullanbilirsin eğer genel olarak oyun oynayacaksan xp kullanmalısın yeni çıkan oyunların bazılarında xp desteği yok hem olsada zaten bu sistemle oynayamazsın o oyunları neyse xp yada win7 32bit işletim sistemi
  9. Elinize emeğinize sağlık...Mozilla eklentilerini çalıştırabiliyormu?...
  10. Yeni formatlı sisteme neden sistem onarım vs bakım programı uyguladınızki...mesela ben yeni format attıysam asla o tür programlara uzun süre baş vurmam ve sistemime dokunmadığımdan dolayı yağ gibi akıyor resmen...formattan sonra bilgisayarınızı tamamen kapatın ve açın sonra sistemin kendi disk birleştiricisiyle analiz edin ve birleştirin ve sistemi kapatıp açın...vede çok çok gerekmedikçe sistem bakım onarım vs programlarıyla sisteminizi zedelemeyin derim : )
  11. Elbette mümkün internet tarifenizi değiştirebilirsiniz...
  12. Yandex Kim ? Google Kim ? ilk evvel bunun analiz etmeli ona göre hesap etmeli ve düşünmeliyiz biraz daha gerçekçi olmalıyız.... Kim Bunlar?... vede benim her ikisinede ihtiyacım yok ben aradığımı kendim bulabiliyorum.
  13. Aynen Arkadaşlar Emeğe Saygı... program iş yapıyor hiç değilse crack işlemi tam anlamıyla sonuçlanana kadar sağ altta sürüm numarası vs etkinleştir uyarısını kapatıyor ve temiz rahat bir şekilde win8inizi kullanmanızı sağlıyor...[img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/mobile.gif[/img]
  14. karizma_1612 herşey için çok sağ ol [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/give_rose.gif[/img]
×
×
  • Create New...