Jump to content

Horneytown

Banned
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Horneytown

  1. ilx_199 ne atlıyon lan sazan gibi agzımı bozdurma lan benim burda.sen çokmu anlıyon lan bu işlerden ger.ze.çok bişey. bilmiş gibi bidaha benim hakkımda yorum yapma anladınmı ben sendenmi ögrenecegim lan burda sana bi ögretirim akırlı ol tamammı ben senin hakkında yorum yapıyommu lan..

  2. bir daha benim hakkımda yorum yapma akırlı ol.

  3. ilx_199 ne atlıyon sazan gibi agzımı bozdurma benim burda.sen çokmu anlıyon bu işlerden ger.ze.çok bişey. bilmiş gibi bir daha benim hakkımda yorum yapma anladınmı ben sendenmi ögrenecegim burda sana bi ögretirim tamammı ben senin hakkında yorum yapıyommu da sen benim hakkımda yorum yapıyon..ben senin hakkında yorum yapmadım gibi sen de benim hakkımda yorum yapamassın.
  4. katılımsız proglamların içinde olması lazım.office 2003
  5. internet exp. sorunlu ben de yazdım da 2 kere gönderiyo.ekran kartının DirectX11 son sürümü zaten.power den olabilir.
  6. kullansan olur o da bir driver bulma proglamı 2003 offfice dün konusu açılmıştı galiba.
  7. DırectX güncellemeyi denedinmi yada ekran kartından olabilir.bide ekran kartının DırectX kaçıncı sürümü.
  8. ethernet kartını ses kartını varsa kablosuz agan varsa güncelersin.. teracopy da kopyalama kaldırsan bişey olmaz. biçimlendirme seçeneklerinden de yavaş biçimlendirmeyi.başlatmışın ve biçimlendirmişin..
  9. CCleaner araçlar başlangıçta windows devre dışı bırak.
  10. anakartın yanmış yeni bi tane anakart al.
  11. başka bir powerle denedinmi açmayı.aşırı ısındırmışın anakarta zarar vermiş olabilirsin. yada anakartı yakmış olabilirsin fanlarını temizle.yeniden açmayı dene.powerı degiştirilsen daha iyi olur.
  12. media canter gelince önüne başka bir proglama veya başka bişeye giremiyomusun yapamıyomusun.vb.. direk önüne açılınca görev yöneticisini aç ordan sonlandır.
  13. evet arkadaşım test ettim.teknik serviste çalışıyorum diyosun bilişim ögrencisiyim diyosun olabilir daha çok yol alman gerekiyo.ben senden fazla bilgisayar alanındayım senle tartışacak degilim burda.powerından sorun olabilir başka bir powerle denemeye çalış..
  14. CCleaner ile başlangıç ayarlarını burdan yapabilirsin.devre dışı bırabilirsin bu proglamdan..
  15. Hardiskin Sata Hatası Veriyor. Fabrika Ayarlarına Döndürdüğün İçin Sata ETkinleşmiş Biosa Girip Satayı Kapatmalısın Bios Açıldığında İngilizcen Varsa Biraz Kolayca Anlarsın BOOT Bölümünden Hardiski Seç Öyle Dene Olmazsa Tekrar Yaparak SATA -Etkini Kapat Şuanda Hardiskleri Sistemin Görmüyor Çünkü Ayarlarıyla Oynamışsın Hardiskini Biosdan Seç...
  16. windows güncelledikten sonra yeniden başlat pc ye .yeniden güncelleştirmeleri denetle.
  17. ilx_199 sen galiba çok biliyosun burda kimse kafasına göre yazmaz herkes bildigini paylaşır ve söler zaten..
  18. sıkıştılarak yapmışın sorun çıkmadı sürece bişey olmaz..
  19. http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-eah5670di1gd3-hd5670-gddr3-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52898 bu daha iyi.
  20. http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-eah5670di1gd3-hd5670-gddr3-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52898
  21. http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax4830-1gbd3-h-hd4830-gddr3-1gb-256bit-ati-radeon-dx101-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=57003 buna bi bak istersen yinede sen bilirsin.
  22. olur ama 256 bit alsan daha iyi olur power colar alman daha iyi olur.
×
×
  • Create New...