Jump to content

ByKötüSoN

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ByKötüSoN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote name='korkusuz_korkak' date='03 March 2012 - 23:58 ' timestamp='1330811922' post='1164679'] Denedim gayet güzel çalışıyor. [/quote] denediğin için teşekkür ederim belki yeni sürüm yayınlarım eğer programı geliştirirsem..
  2. Güvenebilirsin kardeşim. Hemen yapılmayacağını bilsem mantığını paylaşırdım.. Şöyle söyleyeyim sana bir daha nete girmem eğer birisi bu linkten indirip de zarar görürse..
  3. saol programı ben yaptım bilmiyorum söyledim mi hatırlamıyorum şuan neyse programda benim daha çok sevdiğim yeşil bir bildirim kutusu var yeni sürüm çıkarsa görür kullananlar orası bence en iyi yeri Basit bir program zaten kodlaması pro değil.
  4. Bu programın ana amacı tek tık veya tuşla bulunduğunuz sayfadaki bağlantı ve durumları beğenmektir.. Programı tanıtayım. Bu 200 Kb'lik program ile Facebook'a girdiğinizde tek tık veya tuşla herşeyi beğenebilirsiniz. Programın kullanımı basittir. Sadece tıklayıp çalıştırın, sonra Facebook'a girin. Ekrandaki Yönetim Penceresi'nden de istediğinizi yapın. [color=#800000][b]#Özellikler[/b][/color] [b]~[/b]Her Şeyi Beğenme [b]~[/b]Her Şeyi Beğenmekten Vazgeçme [b]~[/b]Bulunulan Sayfayı Beğenme [b]~[/b]Gelen Arkadaşlık İsteklerini Onaylama [b]~[/b]Seçmeli Olarak Herşeyi Paylaşma [b]~İstatistik Tutucu (Kaç Like,Dislike,Paylaşım Görüntüleme vs Yapıldığını Yazar)[/b] [b]~Auto Upgrade (Oto Sürüm Güncelleme)[/b] [color=#800000][b]#Oto Sürüm Güncelleme[/b][/color] Evet bu yeni özellik sayesinde bu konudaki 200 kb boyutlarındaki programı indirmediniz size yeterli olacaktır. Siz programı kullanırken eğer yeni bir sürüm çıktıysa sağ altta bir bildirim penceresi görünecektir. Bu bildirimi kullanarak programı güncelleyebilirsiniz, güncelleme sırasında bildirim gizlenip gösterilebilir veya güncelleme iptal edilebilir. Ayrıca isterseniz [b]Yönetim Penceresi[/b]'nin başlığına [b]sağ tıklayarak[/b] [b]İstatistikler[/b]'i görebilir ya da [b]Sürüm Denetle[/b]me yapabilirsiniz. Denetleme sonucunda yeni sürüm olup olmadığını program size bildirecektir. [color=#800000][b]#İndirme[/b][/color] http://www.host-a.net/u/bykotuson/facebook_multilike.rar [color=#800000][b]#Ekran Görüntüsü[/b][/color] [spoiler][img]http://d1203.hizliresim.com/v/1/358wn.png[/img][/spoiler] [color=#800000][b]#Virüs Total[/b][/color] https://www.virustotal.com/file/010ce675c9c8ca38489f043a248be6c7f8eca449daf1717bcf24383c70dfb873/analysis/1330635818/
  5. bayağı büyük bi arşivmiş. listedeki youtube indirici ilk dikkatimi çeken
  6. Arkadaşlar henüz çok yeni bir program o yüzden nette bu sürümün crack'ini veya full sürümünü bulamadım. "VisualStyler for Visual Studio.Net v2.3.3.3" adlı programın crack serial veya full halini bulursanız çok çok yardımcı olursunuz [b]Versiyonu önemli düşük versiyonlar çalışmıyor bende.[/b]
  7. programla falan olmaz şunu işletim sistemlerine dahil edecekler. Klavyelerde boş bir tuşun üzerinde tl simgesi olacak. Ayrıca çok saçma bir simge bunu bulmak 1 dakika sürmez, kardeşim daha iyisini yapardı ki bunu dünyaya duyurdular.. Üstüme beton döksem yeridir.
  8. Laptopların fişlerin eli çarpmasa da, yüzü çarptığını keşfeden yaşam formu.

    1. yasarcan

      yasarcan

      dilide çarpıyor:))

    2. ByKötüSoN

      ByKötüSoN

      bu kadarını denemeyi akıl edememiştim kardeşim :) :)

  9. Her halde o kadar telefon kullanılmaz hale gelmiştir at olduktan sonra Bir de bu gözle bakmak lazım
  10. Boyuttan anladığıma göre programlar kendi içinde arşiv halinde galiba. Boyutu benim için biraz büyük o yüzden indiremem ama güzel yapmışsın gibi duruyor, eline sağlık. Bu arada böyle programı arşiv haline getirmek yerine bir host'un var ise programları host'a upload edip daha sonra kendi programında da bunları indirtebilirsin. Hem programının boyutu düşer hem de sürüm ihtiyacı olmadan yeni eklemeler ve güncellemeler yapabilirsin.
  11. toplama yapabilirsin ama iyi bilen birisi toplamalı. Eğer toplama yapacaksan ram'i düşük tut. Ram ucuzdur 4 gb yeter. Sonra 8 gb falan alırsın. İşlemci i5 yada i7 olabilir intel. Ekran kartının bildiğim kadarıyla 1 gb olması falan önemli değil 256 bit olmalı diye biliyorum. Benim de bilgili olduğum konu değil bu ama az çok bildiklerimi yazdım, kolay gelsin.
  12. Arkadaşlar forumu nette gezinirken buldum, henüz çözemedim bile tam olarak forumun konu aldığı alanları falan ama bende ilk konumu açayım dedim. Şimdi tam karar veremedim konuyu bu bölüme mi açacağıma bende başka program tanıtımlarını da görünce buraya açayım dedim. Eğer uygun görmezseniz lütfen doğru yere taşıyın.. Facebook MultiLike yani kısaltmasıyla FML benim kısa zamanda geliştirdiğim çok basit bir araçdır. Ana amacı tek tık veya tuşla bulunduğunuz sayfadaki bağlantı ve durumları beğenmektir.. Programı tanıtayım. Bu 200 Kb'lik program ile Facebook'a girdiğinizde tek tık veya tuşla herşeyi beğenebilirsiniz. Programın kullanımı basittir. Sadece tıklayıp çalıştırın, sonra Facebook'a girin. Ekrandaki Yönetim Penceresi'nden de istediğinizi yapın. [color=#800000][b]#Özellikler[/b][/color] [b]~[/b]Her Şeyi Beğenme [b]~[/b]Her Şeyi Beğenmekten Vazgeçme [b]~[/b]Bulunulan Sayfayı Beğenme [b]~[/b]Gelen Arkadaşlık İsteklerini Onaylama [b]~[/b]Seçmeli Olarak Herşeyi Paylaşma [b]~İstatistik Tutucu (Kaç Like,Dislike,Paylaşım Görüntüleme vs Yapıldığını Yazar)[/b] [b]~Auto Upgrade (Oto Sürüm Güncelleme)[/b] [color=#800000][b]#Oto Sürüm Güncelleme[/b][/color] Evet bu yeni özellik sayesinde bu konudaki 200 kb boyutlarındaki programı indirmediniz size yeterli olacaktır. Siz programı kullanırken eğer yeni bir sürüm çıktıysa sağ altta bir bildirim penceresi görünecektir. Bu bildirimi kullanarak programı güncelleyebilirsiniz, güncelleme sırasında bildirim gizlenip gösterilebilir veya güncelleme iptal edilebilir. Ayrıca isterseniz [b]Yönetim Penceresi[/b]'nin başlığına [b]sağ tıklayarak[/b] [b]İstatistikler[/b]'i görebilir ya da [b]Sürüm Denetle[/b]me yapabilirsiniz. Denetleme sonucunda yeni sürüm olup olmadığını program size bildirecektir. [color=#800000][b]#İndirme[/b][/color] [b][url=http://www.host-a.net/u/bykotuson/facebook_multilike.rar]»» Download FML v1.0««[/url][/b] [color=#800000][b]#Ekran Görüntüsü[/b][/color] [spoiler][img]http://d1203.hizliresim.com/v/1/358wn.png[/img][/spoiler] [color=#800000][b]#Virüs Total[/b][/color] https://www.virustotal.com/file/010ce675c9c8ca38489f043a248be6c7f8eca449daf1717bcf24383c70dfb873/analysis/1330635818/
×
×
  • Create New...