Jump to content

Connoisseur

Üye
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Connoisseur

  1. hocam aşağıdaki sitedeki plan 3'ü almaya karar verdi ayrıca domain'de içinde fiyatı uygun geldi. Aklımdaki fikir şöyle bir blog yapmak; http://weblopedi.net   http://ilgihost.com/linuxhosting.php   ayrıca hcam android'in warez oyunlarını felan paylaşssam sıkıntı olur mu blog açısından ileride adsense de felan ? 
  2. Merhaba arkadaşlar bir blog tarzı teknoloji sitesi açmayı düşünüyorum bir hosting sitesi buldum 1 aylık alıp deneyip devam etmeyi düşünüyorum windows, linux serverleri var hangisi daha iyi hangisini almalıyım ayrıca aldığımda blog için wordpress kurulacak sanırsam bunları kendim halledebilirim sanırsam ve wordpress için tema yükleme şansımız var değil mi ? ve arkadaşlar başak fikirleriniz var mı ? teknoloi blogundan başka ?   http://www.alanadi.com.tr/linux-web-hosting.html
  3. o yeri nasıl silebilirim sayfamdan mavi ile çizdiğim yeri resimdeki
  4. Merhaba arkadaşlar pek fazla bilgim yok kodlarla denedim ama ne yaptıysam şu aşağıdaki yeri blogum'dan kaldıramadım anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba ? blog; http://webteknolojix.blogspot.com/ temanın dosyası; https://yadi.sk/d/ZPl1LQGza5UFp
  5. peki hocam adsense'de bir sıkıntı olur mu taşıdığımda ? 
  6. Merhaba arkadaşlar bir blog sitesi denk geldi hoşuma gitti ufacık bir reklam alanından felan baya bir kazanıyor bende bu işlere girmeyi düşünüyorum ama tutarmı tutmaz mı hangi konuda blog açıcam felan çok kafam karıştı aşağıdaki blog sadece bir örnek böyle birşey yapmak istiyorum hostingle domaini aldığımda bu siteye benzer bir temayı kendim yapabilirmiyim pek fazla bilgim yok yada buna benzer temalar yükleyebiliyoruz değil mi blog'a ? sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?     
  7. Merhaba arkadaşlar şuan yeterli bütçem olmadığından .com lu bir blog açamıyorum 1 - 2 ay sonra açmayı düşünüyorum acaba google bloggerdan başlasam sonra bu blogumu .com'lu bloga taşıyabilir miyim içerikleriyle yorumlarıyla beraber. ? 
  8. Merhaba arkadaşlar hepsiburada'da gördüm 5s 2000 tl ve üzeri bir fiyattayken 5c 1399 tl indirimli 1100 tl felan normalde iphoneler çok hoşuma gider 4s düşünüyordum ama 4ste çok eski kalıyor bu 5c tam ideal 5s ile arasında sadece kasa farkı var zaten arkasına silikon kılıf takıyorum hiç bir fark olmyacak yani dış görünüş bakımından 5c'nin performans'ı 5s kadar var mı ? ayrıca arkadaşlar üretimi durduruldu mu ürünün ? http://www.hepsiburada.com/liste/apple-iphone-5c-16-gb-mavi-/productDetails.aspx?productId=telcepiph5c32gm&categoryId=371946
  9. Merhaba arkadaşlar 1 - 2 ay içerisinde telefon almayı düşünüyordum bir arkadaşım aklımı çeldi :) motor al felan dedi o fiyatlara 10 litrede 100 km kadar götürüyor felan anlattı güzel hoşuma gitti motorun tipi felan bu sene lise 4'e geçtim ankara gazi myo'da okumayı düşünüyorum oturduğum yerden uzak ama kalacağım yerden 30 km felan uzaklıkta motor bu işimi görür mü acaba ? ayrıca plakası ruhsatı felan ne kadar ediyor ?  tavsiye edebileceğiniz başka motor var mı ?   http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model_detay&cl=cub&l=100SFCSNAPPYX&i=522
  10. Acelesi yok hocam ne zaman gelirse fark etmez :)  sizce nokia lumia 920 32 gb'mi yoksa 925 16 gb'yimi tercih etmeliyim ?    Hocam şimdi ne kadar ödüyorsunuz toplam 24 ay ? turkcell'in siteisne baktım kdv dahil 1.399 tl diyor 24 ay toplam bu kadar mı ödemiş oluyorsunuz ?
  11.  Subway Surfers ve asphalt 8 real racing 3 en fazla bu 3'ünü yüklerim müziklerimde 2 gb ti geçmez zaten fotoğrafları da yandex hesabıma aktarmayı düşünüyorum böylelikle yeter sanırım şuan vatan'a baktım 1399 tl gözüküyor hepsiburada'da ise 999 tl anlamadım açıkcası ayrıca alan arkadaşlar avea vodafone veya turkcell bayilerinden taksitle alma şansımız var mı ? 
  12. Hocam arayüz baya bi gelişmiş ilk çıktığında bakıyordum da pek hoşuma gitmiyordu ama şu alttaki ekran'ı gördüm direk alasım geldi :) bayramdan sonra alacağım hepsiburada'da 999 tl indirimli 846 tl teknosada felan 1400 civarı neden öyle acaba ben bu cihazı telefonculardan felan taksitle alabilir miyim ? yada ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı ? telefonun donanım olarak eksik yanı bence gpu olmuş telefon için ideal bir gpu ama ileride ki oyunlar için iyi olmayacağını düşünüyorum.
  13. Hocam mağazaya baktım oynadığım oyunlar mağazada mevcut L925 mağazadaki oyunları açabilir değil mi ? ayrıca siz hangi lumia'yı önerirsiniz 1000 tl bütçede ? ve kaç yıl daha güncelleme verilecek 925'e tahmininizce ? 
  14. Yorumlara baktım pek güvenilir gelmedi bana.    Hocam 8.1 ile görünümü değiştimi arayüz lumia 930'dakinemi benzedi ? ayrıca şarj durumu nasıl bir günü rahat çıkartabiliyorum günlük kullanım ve oyunda. 
  15.     LG G2'yi açıkcası hoşuma gitmiyor o yüzden hiç bakmadım aklımda s4 vardı ayrıca taksitle alacağım nakit değil hepsiburada'da 1200 tl görünüyor taksite bindiği zaman 1400 tlyi buluyor
  16. Merhaba arkadaşlar fazla bütçem yok maximum 1000 tl civarı bütçem var bu bütçede adam akıllı android cihaz bulamadım telefonun beni 3 4 yıl götürmesi gerekiyor çoğu kişi android'in bu kadar götürmeyeceğini söyledi bende lumia'lara baktım çok güzel hoşuma gitti mağaza'da istediğim oyunlar ve uygulamalarıda mevcut baktım günlük kullanım oyun birde iyi bir kamerası olsun yeterli benim için lumia 925'e windows 8.1 güncellemesi geldimi ayrıca arkadaşlar bir forumda ss atmışlar çok güzel olmuş menüler felan hoşuma gitti açıkcası siz hangisini önerirsiniz ?    Nokia Lumia 920 32 GB   Nokia Lumia 925 16 GB     Nokia Lumia 1320 8GB
  17. voltaj dalganmasının zarar verdiğini biliyorum 1 - 2 kere oldu ama şuan için bir sıkıntı yok benim kafama takılan elektrik aniden kesildiğinde hdd'ye zararı oluyor mu diye düşünüyorum. 
  18. Merhabalar arkadaşlar kafama takıldı bu aralarda sık sık elektrik kesiliyor acaba özellikle hdd'ye felan zarar verirmi aniden kapanıyor ya. ?
  19. Hocam dediğiniz işlemi yaptım aygıtı yüklmeye çalıştığımda ise böyle bir uyarı meydana geliyor bu aygıtı bir kere yükleyebilmiştim oda yukarıdaki ekrandan sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırakabildiğimde. EDİT: hocam f8 tuşu ile açamyı başardım oradan yapınca böyle bir hata ile karşılaşmadım donanım sorunsuz bir şekidle yüklendi.
  20. Hocam malesef onuda denedim ama aygıt yöneticisine yüklemeye çalıştığım sürücü'de ünlem işareti çıkıyor yani benim o ekranı mecbur açmam lazım. 
  21. Merhaba arkadaşlar windows 7 kullanıyorum sürücü imzası zorlama devre dışı bırakmam lazım bir program kurabilmem için ama ne ettiysem bu ekranı açamadım normalde F8 tuşuyla geliyormuş ama bende açılmyıyor boot'a felan girebiliyorum ama bu ekrana ulaşamıyorum nasıl halledebilrim acaba ? anakartım asrock b75 pro3
  22.   wallaha hocam girin internete yazın parçaları 2.el fiyat ortalaması çıkartın max 600'e anca satarsanız
  23. Merhaba arkadaşşlar yeni açtığım youtube hesabı ile adsenseye başvurdum kabul edildi ama ben aynı gmail üzerinden bir kanal daha açacağım o açacağım kanal otomatik mi adsensede devreeye giriyor yoksa ayriyetten bir işlem yapmamız gerekiyor mu ? 
  24. wallaha kardeşim bu bilgisayarın 1250 tl edeceğini hiç sanmıyorum. 
×
×
  • Create New...