Jump to content

etr875

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by etr875

  1. http://www.tnctr.com/topic/279645-extended-windows-super-ayo-v3-x86-x64-tr-58in1/   Konudaki Extended yapımı 58in1 i Freebox da kullanabilir miyiz acaba?   Not: 64GB flash disk kullanıyorum yerde sorun yok gibi
  2. 64gb lik usb de denedim sorunsuzca çalıştı.   Sadece şunu merak ediyorum pakette çıkan windows 7 ve 8.1 yerine bootable olan xp,7,81 bütün sürümlerinin olduğu bi .iso koysam çalışır mı? veya bu dosyayı freeboxa eklesem çalışır mı?
  3.   Bende 9.partta kaldim acelemde yok zatende 10.linke silinmiş bulunamıyor. Linkler sıkıntılı herhalde
  4. 1-Ekren kartında laptoplarda genellikle 128bit kullanılır araştır benim laptopda 2GB 256bit ekran kartı var 2- Yakında 2laptop yaptım biri intel i7 4700 diğeri amd a7 ( ikisinde 5400rpm hdd var ikisinde kaspersky vb kurdum ) tabii ki amd a7 intel i7 kadar performans gosteremezde a7 den çok rahat i5lik performans aldim   Not: Amd a7 yerine intel alsaydim çok rahat 500tl daha verecektim.
  5.   Hemserim mesaj attim bu konuda cevaplandırabilir misin?
  6.     Eeee artık demek ki bundan sonra bunu kullanıcaz :D Senin multibootlarin hepsi hdd saklı v3 de oraya ekleyecem ama bunun kadar gelişmiş görmediğim bu sözü diyebiliyorum.   Ben FTP seçeneğini artırırsa tabii ki ücret pascal gönderecektir sadece eğer dosya serverda ise seçenek anlamında demiştim.
  7. Zenmate ile yapmıştım bende başka yerde görmüştüm. Ben telefonda Yandex Disk OneDrive Google Drive kullanıyorum bunlarla telefonla baya bi dosyayı yönetebiliyorum. +100GB ye kimse yok demez bence
  8.     Hemserim umarim upload sitesi olarak turbobit de secmen olması tabii ki guzel olur (kullanıcılar için diyorum) upload sitesi seceneginin sayisi cok olursa makbule gecer abi mumkunse
  9. İndirecek olan arkadaşlara önerim; Freeboxa Extended yapımı " Windows Super Aio Türkçe [ 58In1 ] | Msdn + Güncel"   "http://www.tnctr.com/topic/261691-windows-super-aio-turkce-58in1-msdn-guncel/"eklemeleri onlara çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Kullanıyorum sorunu yok. Yüklediğim makinalarda da sorun çıkmadı. Ben Paylaşımı 64gb lik usb de kullanıcam o yuzden yer konusunda sıkıntı yok. Yer sıkıntısı olmayanlara önerimdir.
  10.   Matlab da var o da 27gb gibi birsey sonucta o da driverpack solution gibi   Hocam senin bilecegin birsey tabii de ben senin v2 yi kullanıyorum 32gb lik transced de fazla kalan yerede office 07-10-13 dosyarını ve drp koydum tam kurtarma paketi oldu birde hiren boot usb var rahatlıyorum bunlarla. Bana gore ekli olması daha faydalı ama adam o dosyayı usb den sildi mi yine boyut azalmış olur.   Aslında windows için Office veya Ashampoo, Linux vb Libre Office gibi dosyalar eklenebilir boyle tam bir bilgisayarcının ihtiyacını karşılar.   No: Linux Ubuntu vb Libre Office zaten otomatik yuklu geliyor ama farklı versiyon lar için dedim.
  11. DriverPack Solution gibi pack paketlerinin de eklenirse   kurulum yapılırken eksik aygıtlar otomatik olarak packlerden yüklesin. 
  12.     Suana kadar 7zip in acmadigi dosya yoktu winrar gelistirmis kendisini veya baska birsey var ama winrar ise yaradi
  13. Tek Link olan dosyada sorun olabilir mi indirdim ama suan dosya calismadi 7Zip ile
×
×
  • Create New...