Jump to content

yirmi8z

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yirmi8z's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. kardeş ben malı indirdim. dosya iso olarak değilde exe olarak iniyor. ayrıca bozuk diye uyarı veriyor. dvd ye yazamadım var mı bunun bir yolu veya buna benzer içinde office vs yüklü olan başka bir çalışmanın linkini eklermisiniz buraya şimdiden teşekkürler.
  2. farketmez direk link lazım
  3. istek bölümünde epey aradım olna linklerde hep çalışmıyor bu oyun eski yeni farketmez hatta biraz eski olsa iyi olur elinizde varsa paylaşabilir misiniz?
  4. Bu program hiç bir halta yaramıyor maalesef homesearch diye iğrenç ötesi bir eklenti ile tarayıcının içine ediyor. pc den uzaklaştırana kadar illallah dedirtti. üstelik wireless ile ilgili hiç bir bilgi sunmuyor, varsada ben göremedim. eğer birşey sizin kontrolünüz dışında siz istemeseniz bile bilgisayarınıza giriyorsa o işinizi kolaylaştıran bir program değil bilgisayarınızı ele geçirme gayretinde olan *oktan bir yazılımdır. bilgisayar başında saatlerce bu programın eklentilerini defetmeye uğraşmak istemiyorsanız bu yazılımı asla kurmayınız.
  5. sayın ONBUKA burada çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz sağolun varolun.. win7 sp1 32 bit 2015 güncellemeli paylaşımınızı indirip kurdum herşey iyi fakat pc internete bağlanamıyor. önceki sistem xp idi kablolu bağlantı vardı hiç bir problem yoktu win7 yükleyince sıkıntı başladı denencek bütün basit yollar denendi(elle ip verme ,driver yükleme v.s ) sorun ne olabilir program ekle kaldırda sistem güncellemelerinde sadee 2 tane güvenlikj güncellemesi var.
  6. zaten pc internete giremiyo ki kapatıncada birşey değişmedi
  7. aradan onca yıl geçmiş bende artık xp yeter deyip bu siteden indirdiğim win7 sp1 yükledim fakat daha internete bağlanmak nasip olmadı internete giriyordu xp varken yani yaptığım tek değişiklik win7 yüklemek  pc eski bir bilgisayar p4 işlemci 2gb ram 256mb ekran fakat sorun bu olmamalı diye düşünüyorum win7 512ram ilede çalııyor çünkü denemedeğim yol kalmadı. yok mu bana bu konuda en net kesin çözümü anlatacak olan.
  8. bu oktan soruna bir ton cevap var ama bir tanesi bile işe yaaramamakta ip elle vermeyle ethernet kartı değiştirmekle veya uyumsuz olduğu düşünülen yazılımla ilgili değil koskoca iki günümü aldı bu bela şey
  9. yaw bu site neden bu kadar yavaş

  10. yaw bu site neden bu kadar yavaş

  11. linkler ölü mü jdownloader; çevrimdışı dosya bulunamadı diyo
×
×
  • Create New...