Jump to content

vakkas1907

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vakkas1907

  1. S.a Cümleten iyi Günler Hayırlı Ramazanlar.. Android de Kullandıgım MyPhoneExpoler Pc üzerinden Mesajlaşma Programını Kullanıodum da Geri İphone a döndüm ios için Önerebileceğiniz Aynı Şekil Bi Program Varmı acaba şimdiden Teşekkürler.
  2. İyi Günler UStalarım Elimde Samsung R510 Laptop Varda Cihaz Batarya Takılı İken Bi Şarz Alıyo Bi Almıyo Bataryayı Çıkarınca Açmaya Kalkınca Power Tuşuna Basınca 2 Saniye Işığı Yanıp Geri Elektriği Kesiyo Yeniden Geliyo, Aynı İşlemi Tekrarlayınca Aynı Şekil Sonuç Veriyo Yardımcı Olursanız Çoook Sevinirim Şimdiden Teşekkürler..

    1. Show previous comments  1 more
    2. Cyph3r

      Cyph3r

      emeğe saygı, paylaşım için teşekkürler...

    3. KintaRo

      KintaRo

      ne zamandır arıyordum iyi oldu ...

    4. MOTUN

      MOTUN

      bide mod olmuşsunuz, buton kullansanıza kardeşim...

  3. [quote name='kral1122' date='19 March 2012 - 16:21 ' timestamp='1332166875' post='1172033'] Selamunaleyküm arkadaşlar benim sizlerden isteğim olacak filmin adını bilmiyorum aklıma her geleni yazdım googleye ama nafile filmin konusu filmde bir polis yada sağlık görevlisi bir adam vardı bunun üniversiteye giden kızı vardı birde (eski karısıdan diye hatırlıyorum) oğlu vardı şehirde bir virüs yayılmaya başlıyor insanlara birşeyler oluyor bu adam herkesi uyarıyor ama kimse dinlemiyor sonra şehirdeki bir adada konser var rock konseri şehirdeki gençlerin hepsi orada kızda gidiyor hepsine virüs bulaşıyor adamın kızı ve oğluna birde yanlış hatırlamıyorsam bir gazeteci vardı gazeteciye bulaşmıyordu en son bitişte o gazeteci son karede yerde titrerken bitiyor bu filmi bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim [/quote] Felaket Adası Olması Lazım Hatırladığıma Göre Umarım Odur..
×
×
  • Create New...