Jump to content

yavuuz

Banned
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About yavuuz

Profile Information

  • Male
  • android
  • android

Recent Profile Visitors

435 profile views

yavuuz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. arkadaşlar lütfen rep atın bende editör olmak istiyorum

    1. Show previous comments  8 more
    2. yavuuz

      yavuuz

      öyle yapacam artık

    3. yavuuz

      yavuuz

      kaç paylaşım lazım mod olmak için biri söylesin en sonunda anlıyo biri beni

    4. KintaRo

      KintaRo

      arkadaşı direk admin yaptım.

  2. Arkadaşlar birkaç gün önce sizlere sormuştum tablette sürekli pil seviyesi %100 gösteriyor ve kapanıyor diye, daha sonradan batarya kalibrasyonunun bozulduğunu farkettim, googlede aradım fakat tümü cep telefonu için, arada bataryayı çıkartıp takmak gerekiyor benim tablettede pil çıkartılmıyor ne yapmam gerekir?
  3. ALLAH RAHMET EYLESİN ÇOK SEVEREK DİNLEDİĞİM BİR SANATÇI İDİ :(
  4. arkadaşlar şimdi tableti 15 dakka şarj ettim 15 dk açık duruyor elektirikden kesince fakat yine %99 gösteriyor. sanırsam sorun yazılımsalmış ve root yaptığım için kalibrasyonu bozulmuş. batarya kalibrasyonu yapıp size tekrar sonucu bildiricem arkadaşlar, teşekkürler...
  5. Arkadaşlar android tablette sürekli pili %100 gösteriyor pilden çekince %99 a geliyor ve sonra kapanıyor, tableti daha yeni aldım ve birden böyle birşey olmaya başladı, acaba sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı?
  6. artes d821 android 4.0   işlemcisi cortex a9
  7. uyumsuz galiba. ama linux yapılı olduğu için linux driverlerini yüklesem çalışır mı? yada pcden androide nasıl interneti aktarabiliriz
  8. Android tablette internete 3G modem ile giremiyorum, tüm apn ayarlarını vs. yaptım fakat modemi tanımıyor. Pcden wifi hotspot kurup girmeye çalışıyorum fakat pc wireless modem gibi olmadığı için tableti pcye yapıştırmam gerekiyor ve net gidip geliyor, modemi bir şekilde sisteme tanıtma yada usb kablo ile pcdeki neti tablete aktarma şansım var mıdır? Daha önceden pcye ubuntu kurup .sh dosyası ile driverleri kurmuştum, android de linux yapısında olduğu için bu dosyalarla yapabilir miyim? Tablet rootludur yani root gerektiren programlarda önerebilirsiniz.   TornadoEffect-> Flood yaptığınız mesajlar temizlendi.Lütfen flood yapmayalım.
×
×
  • Create New...