Jump to content

birincikurt

Üye
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

322 profile views

birincikurt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Kardeşim çok saçma konşuyorsun farkındaysan. Bir kere kız yapma dediğin Zina ve zina çok büyük bir günahtır affedilir bile olsa çok büyük günahtır tövbe etmezsen affedilmezse direk cehennem yolundasın sen kalkmış burda kız yapma diyorsun.  Neyse abi çok sorun etme kendine bende bu olaylarla serviste çok karşılaşıyorum lise4e giden abilerimiz var biz abi diyoruz. Bize 9. sınıflar [Sosyal bilimler lisesi hazırlığız biz.] bize 9. sınıflar siz bunlara hala abimi diyorsunuz diyen salaklar gördüm. Hiç takma sen kendi akışına bırak.
  2. öğrenciyim malum 10 senelik pc  kullanıyorum şu 512mb ddr2 ramlerden bir tanesini göndersenizde bana yeter.
  3. Teşşekürler Beyler Sorun Donanımsal Fakat Orjinal Kulaklık Takınca Düzeliyor Nedense. fba44 senin Çözümünü İlk Fırsatta Deneyeceğim.
  4. Hocam Zaten Ekran Kartın Var Senin  Anakartın Ekran Kartı Önemli Olmasa Gerek Bende DDR3 Anakart Alacağım Onun İçin Bu DDR2  İntel Pentium4 ile Kullanıyorum Ve Gayet Güzel Açılış Hızı Flnda Çok İyi Tertemiz Çalışıyor Anakartta 2 DDR2 2 DDR1 Ram Yuvası Var 6 Tane Ses Çıkışı  Ps2 Klavye+Mouse Girişi Fln Var 4 Usb2.0 Var Eğer Almak İstersen Fiyat Sen Söyle 15 Yaşındayım Kapıda Ödemeli Falan Yollamayı Öğrenir Yollarım Fakat Fiyat Dışında Tüm Masraflar Sana Ait Bildiğim Kadarıyla Kapıda Ödeme İçin 10 tl masraf gerekmiş İstersen ?
  5. Beyler Fiyat Sınırı 130 Tl . Ddr3 Anakart Ve 4gb Ddr3 Ram  Alacağım Ve 130 Tl m Var 2. El Satan Varsa Pm. Atsın.
  6. Onun Yerine O hdd ye kabloya rama Masraf Edeceğine Alsaydın 120 tl ye ddr3 bi anakart al 4 gb ddr3 1600 mhz ram bak pc donuyomu eğer gene donarsa ozmn gel ağzıma tükür :D
  7. Beyler Ablamın telefonu Bi Sorun Var Kulaklık Taktıktan Sonra Kulaklığı Çıkardığında Hala Kulaklık Takılıymış Gibi Gösteriyor Ve Kulaklıksız Çalışmıyor Neden Böyle Bir Çözümü Varmıdır ?
  8. merak etme i3 işlemci var fakat şuan bu anakartıma takamıyorumki yeni ddr3 anakart alırsam uyacağını biliyorum.
  9. Olabilir Fakat Parayı 1-2 Hafta içinde toplayabilirm.
  10. Hocam  CyberWarrior 'a Gel Tabi Gelmeyi Başarabilirsen Oda Senin Gibileri Kabul Ederlermi Bilmem Gelince görürsün Ayrıca mesafe 100 metre kadar.
  11. Eyw Hocam Ztn Wireless Kartlarına Fln Baktığımda Usb Olanlarıda Görüyordum Sizce Tek Antenlimi Alayım Çiftmi ?. 
  12. Beyler Malum Pc Masaüstü Ve Çoğunlukla Wireless Kartı Bulunmuyor Ve Bendede Yok. Wireless Kartı Alım Pcme Takıyım Diyorum. Da Ben Şimdi Ramı Nereye Ekran Kartını Nereye Takmayı Fln Pcden ÖYle Böyle Anlarım Wireless Şifresi Flnda Kırarım Fakat Bu Wireless Kartını Anakartta Nereye Takacağımı bilmiyorum.İnternette Bizim değil Ortak Çektik Zaten Binanın Hepsi İnterneti Aynı Kişiden Ortak Olmuş Kıl Oluyorum Hepsine Babamda Çekti Ordan Eskiden Ne Güzel 2 Kat Üst Komşumuzdan Çekmiştik 20 megabit netti bu net 6 megabite zor çıkıyor Sinir Oldum Ztn. Kablosuz Modem Alıp Modemi Pcme Taksam Wireless Kartı Niyetine ÇAlışırmı ?
  13. Arkadaşlar 60 Tl Limit Var. Öncelikle Ya Anakart Alacağım Ya Da Ram. Alacağım Anakart DDR3 Olsun Çalışsın Ne Oluyorsa Olsun 2. El Çin Malı Ne Oluyosa Ama Yeterki Çalışan DDR3 Olsun.   Eğer Yok DDR3 Anakart Yoksa Şimdiki Anakartıma Ram Alacağım DDR2 Ve DDR1 Slotu Var 2şer Tane.   1 Adet 1gb DDR2 Ram Takılı Şuan Ben 2gb DDR2 Ram Ve. 1er Gb 2 Adet DDR1 Ram Almak İstiyorum. Anakartım DDR2 667 Mhz  DDR1 i 400 Mhz Destekliyor.
  14. Hocam 450 Tl Çok Az İstemiyomusun 2. El Bile Olsa 16gb İphone 5 Bu 1000 Tlden Fazla Eder 2. El i. Bide Tertemiz Kullanmışsın.
  15. Kapıda Ödemeli Olarak 35-40 Tl Arası Bişeyler Yap Ciddi Alıcıyım Yaşım 15 Olduğundan Sadece Kapıda Ödeyebilirim. D.bakır Eğer Satıcaksan Ö.m At.
×
×
  • Create New...