Jump to content

alcix

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About alcix

Recent Profile Visitors

331 profile views

alcix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. KB5035845 güncelleme sorununa şu şekil bir çözüm buldum. Formattan hemen sonra windowsun kendi yüklediği driverlar ve KB5034441 güncellemesinin ardından update catalogdan manuel olarak KB5035845 indirip yükleme yaparak manuel güncelleme yapmak. İşlem biraz geçikmeli sürsede güncellemeyi başarı ile yaptı. Telemetri ekstra ince ayarlar driverları güncel sürümlerine yükseltme ile güzel bir sistem oldu. Ekstra olarak oyun için kullanmak istiyenler mağazayı manuel yükledikden sonra xbox kurup keyfine bakabilir. Oturum açma sorunu içinde edge full olarak değilde bir parçasını indirmek gerekiyor, MicrosoftEdgeWebview2 sadece bunu indirip xboxda oturum açma sorunuda ortadan kalkmış oluyor.
  2. Öncelikle ellerinize sağlık güzel bir çalışma masaüstündeki programlar içinde ayrı teşekkürler. Ama bende KB5035845 güncellemesinde sorun var bir türlü yüklemiyor 0x80073712 hatası veriyor. Her hangi bir ayar vs yapmadan formattan hemen sonra güncellemeye bıraktım ama bu güncellemede sorun çıkıyor çözümünü nasıl yapabiliriz. LTSC 21 sürümünü kullanmaktayım.
  3. Güncellemeleri vs aldım herhangi bir sorun yok. Sadece Taskbar küçültüğümde şöyle bir durumla karşılaşıyorum. [url=https://www.hizliresim.com/sxx6g19][img]https://i.hizliresim.com/sxx6g19.jpg[/img][/url]
  4. Tamam problemi çözdüm artık herşey şuanlık sıkıntısız elinize sağlık iyi çalışmalar.
  5. Hocam çalışmanız çok güzel lite sürümünü indirdim ve kullanmaya başladım herşey tıkır tıkır yükleniyor. Pek bir sorunla karşılaşmadım lakin simplewall uygulamasında uyarı bildirimi gelince pencereye tıklanamıyor. Engelle veya Engelleme buttonları felan gözükmüyor pencere geliyor sadece acaba uygulamadan dolayı mı yoksa farklı sebepden dolayı mı bu sorunu yaşıyorum anlamadım windows10' da böyle bir sorun görmedim çünkü hep kullandığım bir uygulama idi. Aranızda kullanan varsa denerse sevinirim elinize sağlık. Ve de sorun uygulamadasya windows11 için önerebileceniz bu tarz uygulama var mı ? Pratik , basit , windows engelleyen ağda sıkıntı çıkaran şeyleri direk engelleyen.
×
×
  • Create New...