Jump to content

KeremPek

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KeremPek

  1. FarStone Total Backup Recovery Server 9.1 bu sürümün crack ien ihtiyacım var 8.3 kırılabiliyor ama 9.1 de keygenler sorunlu mac adresi birkaç makineden alıp denediğim halde yinede seriali kabul etmiyor. aynı işlem 8.3 te çalışıyor http://uploaded.net/file/yog658wn/o19rg.FarStone.Total.Backup.Recovery.Server.9.2.Build.20130903.rar  bunu bir deneyin.     olmuyor keyi kabul etmniyor pc deki bütün mac adreslerini giriyorum keygene ama yok banamısın demiyor sanırım 9.2 versiyonu kırılamıyor belki 9.01 kırılabilir.
  2. FarStone Total Backup Recovery Server v9.1.20130520 Bu programın trialini inceledim sunucu ve clientlara kurup testlerde oldukça başarılı örneğin client pclere kuruyken server dan iş planlayabiliyorsunuz veya admin consol olan herhangibir pcden networkteki pclerin backup planı tanımlanabiliyor backupta alınabiliyor. fakat gel gelelim crack olayina 8.3 kırılabiliyor ama 9.1 ve 9.2 de sanırım argoritma değişmiş bu versiyon için verilen keygenler keygen 2.0 ve keygen 2.1 in ürettiği seriali program kabul etmiyor. 9.0 da admin console ve client tool u olamayan verisyonu çalıştırabildim 2.1 keygenle fakat o versiyon benim hiçbir işime yaramıyor. server +admin console u kırıp çalıştırabilen olursa haber versin lütfen.  trialde güzel çalışıyor crack çıkarda bulursam bende paylaşırım. FarStone Total Backup Recovery Server v9.1.20130520 Bu programın trialini inceledim sunucu ve clientlara kurup testlerde oldukça başarılı örneğin client pclere kuruyken server dan iş planlayabiliyorsunuz veya admin consol olan herhangibir pcden networkteki pclerin backup planı tanımlanabiliyor backupta alınabiliyor. fakat gel gelelim crack olayina 8.3 kırılabiliyor ama 9.1 ve 9.2 de sanırım argoritma değişmiş bu versiyon için verilen keygenler keygen 2.0 ve keygen 2.1 in ürettiği seriali program kabul etmiyor. 9.0 da admin console ve client tool u olamayan verisyonu çalıştırabildim 2.1 keygenle fakat o versiyon benim hiçbir işime yaramıyor. server +admin console u kırıp çalıştırabilen olursa haber versin lütfen.  trialde güzel çalışıyor crack çıkarda bulursam bende paylaşırım.
  3. FarStone Total Backup Recovery Server 9.1 bu sürümün crack ien ihtiyacım var 8.3 kırılabiliyor ama 9.1 de keygenler sorunlu mac adresi birkaç makineden alıp denediğim halde yinede seriali kabul etmiyor. aynı işlem 8.3 te çalışıyor
×
×
  • Create New...