Jump to content

MehmetYl231n

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

301 profile views

MehmetYl231n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1.   Abıcım Senın Görüşlerine Saygı Duyuyorum zaten benımde belırttıgım sorunların cozumlerı var onların dısında sıstem cok guzel stabıl calısıyor yapan arkadasımızın elıne saglık tekrardan :) 
  2. arkadaslar sistemi kurdum değerlendirmemi yapayım gördüğüm sorunları dile getireyim    1: sürümde Fotoğraf Galerisi Görüntüleyicisi çalısmıyor Fotograf acmaya caslıtıgında paint ile acılıyor    2: fare imleci orjinal fare imleci kadar basarılı deil    3: sağ tık simgelerin boyutlarını büyük olarak göster dediğinde dosyaların iconu farklı bir hal alıyor    benim gördüğüm sorunlar bunlar     avatajları :    1: sürümü kurarken hiç bir sorunla karşılasmadım    2: acılıs suresi gayet güzel    3: sistem stabil ve hızlı ram tüketimi az    4: sağ tık eklentileri çok işe yarıyor Bellk Kullanımını Azalt Seceneği süper      benim görüşlerim Böyle Ha birde Sistemi yapan arkadastan Sağ Tık Eklentilerini Rica Edsem Alabilirmiyim acaba ?
  3. Hocam Su an En Güncel Sürüm bu mu Acaba ??? Birde Şu alpewin Windows 7 Ultimate Surumlerını 64 bit 32 bit birlesştirilmiş şekılde ne zaman paylasırsınız bu konu ıle alakasız özür dilerim :)
  4.   Hocam Eyer Dıer Gorsel Surumunu cıkarırsan Ic ıce Yapma Sansın Varmı Acaba 32 ve 64 Bit İç içe eyer Oyle Olursa Daha Rahat Olur :)
  5. Hocam sanal makınada Kurdum Tema Değiştirmek İsteyince Windows Gezgini Hatası Veriyor 
  6. Konuyu Hortlakmak gibi oalcak ama aga bu sistemin 64 bit versiyonunu yaparmısın acaba cok güzel bir sistem yapmıssın eline saglık bu seferde 64 bit lazım her ikisini iç içe yapabilirsen aio şeklinde çok güzel olur valla 
  7. Onbuka hocam bu sistemin x64 ve x86 sistemlerının bir arada olan bir surumunu paylasabılırmısın acaba pc lere format atıyorumda bazılarında 2 cb ram var olmuyor eyer cıkarırsanız ne zaman cıkar o na gore bekleyecemde 
×
×
  • Create New...