Jump to content

ZaGReW

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ZaGReW

  1. Ellerine Sağlık Hocam. İlerleyen zamanda. windows Defender kapalı bir şekilde olan versiyonu yayınlamanı bekliyorum..
  2. Windows 10 Pro Build 10240 X64 Turkce RTM Bu sürümü indirdim. Sıkıntısız kurulum gerçekleştirdim. Çok Teşekkürler
  3.   Evet şuanda sorun çözüldü işlemleri yapıyor. Bakalım Boot edebilecekmi. Birde birşey daha soracağım. PASCAL MULTIBOOT için bu işlemi yapıyoruz UEFI desteği için bu yeterlimi. Yoksa bu işlemden sonra takım çantasının içindeki Uefi Kurulum ve Sisteme Entegre pdf uygulamayıda yapmalımıyım. İlk önce hangisi yapılacak. 
  4. Tekrar Merhaba Grub4Dos içerisindeki grubinst_gui.exe uygulamasını Yönetici olarak çalıştırıyorum. Device Name kısmında 64GB DTM30 Kingston Flash Bellek gösteriyorum. Part List Boş geliyor. Refresh dediğimde ise aşağıdaki hatayı alıyorum.
  5.   Hocam ellerine Sağlık. İndirdim takıldığım bir yer olur ise yardımlarını bekliyorum. Birde Ekstra Link olması için başka bir alana yükleme yapabilirim iznin olur ise.
  6. Herkese merhaba. İndirmiş olduğum windows 10 ve 8.1 nasıl ekleyeceğim. Beceremedim. Harbi beceriksizim.
  7. bypascal Hocam ilk önce bu mükemmel paylaşım için çok çok teşekkürler.. Sorumu sormadan önce şimdiden vermiş olduğun bir cevap var ise kusura bakma. 6-7 Sayfa okudum fakat bulamadım cevabımı. Benim netten indirdiğim yeni bir windows sürümünü ekleyebiliyormuyuz. Mesela 1 ay sonra yeni güncel versiyon cıktı onu alıp içine attığımda çalışacakmı. Ayrıca UEFI destekli olması için neler yapmalıyım bunlarla ilgili bilgi verebilirmisin.
  8. Yeni güncel isoları nasıl koyacağımız konusunda hiç bir paylaşım yapılmamış, çokta soru sorulmuş sayfaları tek tek okudum cevap neden verilmemiş çok merak ediyorum
×
×
  • Create New...