Jump to content

remixer42

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

213 profile views

remixer42's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhabalar Öncelikle sistem için çok teşekkür ederim.. indirecek arkadaşlara öncelikle premiumla indirmelerini tavsiye ediyorum..     onbuka kardeşimede sistem için çok teşekkür ediyorum diğer kullanıcı arkadaşlar kızmasın ama onca sistem indirdim ama onbukanın sisteminin yanına hiç biri yaklaşamıyor :)    sistem su anda gayet stabil ve hızlı kurulum yaptı  tema paketleri gayet güzel görsellikte güzel kullanıcı dostu bi sistem pekte yorulmuyor sistem acıkcası su an sistemimde crhomeda 5 sekme acık sanal android programı olan bluestack acık aimp müzik programı ve steam oyun konsolu acık ve cpu-ram kullanımı 16-64 cok iyi performance bence normalde burdan indirmiş oldugum bir cok sistemde bu degerler 60-85 arası oluyordu eline emegine saglık kardeşim sağolasın .    
  2.   bu işletim sistemini  neye dayanarak kurmamı tavsiye ettiniz açıklarsanız sevinirim.. driver genius full bendede mevcut fakat win 7 yükledigimde ses kartının belirttiğim özelliğini kullanamıyorum hangi driverını yüklersem yükleyim ..     dediginiz işletim sistemini kurdum fakat gayet stabil olmasına ragmen win7deki tek sorunum bu ses kartı ve sırf bu yüzden xpde durmak zorunda kalıyorum ses kartının yüzünden :( 
  3. Merhaba Arkadaslar.   asus p5 gmcx 1333 mhz anakartım   ati radeon x1550 1 gb 128 bit ekran kartı    kingston 3 gb ram    160 gb harddisk    sound blaster audigy ses kartı (yalnız win 7 driverını bulamadım en azından benim buldugumda what u hear(karşıya ses dinletme) ozellikli driver bulamadım ozellikle bu konuda yardım edecek varsa win7 düşünebilirim)     intel core 2 duo 2.4 ghz de işlemcim mevcut      fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkürler.
  4. merhaba arkadaslar android tabanlı telefonlarda malum uydu üzerinden internet acıksa cihaz yerini belirleme  uzaktan kitleme gibi özellikleri play googledan kullanabiliyoruz    Snappea ve airdroid gibi programlardanda aynı wifi üzerinden mesaj atabilme resim indirip telefona yükleme yada uygulama yükleme veya silme gibi özellikler kullanabiliyoruz kablosuz      benim merak etttiğimse şu :    aynı wifi üzerinden baglanmaksızın bu snappea ve airdroid gibi cihaz içeriğini görebilecegimiz bir uygulama yada program olup olmadıgı eğer bilgisi olan biri varsa paylasırsa müteşekkir olurum    Saygılar..
  5. su an indiriyorum umarım burdaki bazı arkadasların xplerinde karsılastıgım sorunlar cıkmaz. rar sifresi var herhalde okudugum yorumlardan onu bulamadım bende atabilirsen sevinirim.
  6. merhaba ilk oncelikle dün gece gördüm ve indirip cdye atıp kurdum su an sisteminden yazıyorum ..   gördüğüm hataları sıralayım hemen anlamam pek ama rastlamadıgım seyleri bu sistemde gördüm ..   1-her yeni aygıt takımında sp3 cdsi istiyor    2 - telefonum s4 senin sisteminde usb ile bagladıgımda gorduremedim ne yaptıysam   3- ekran kartının driverını yüklemeden once pır pır yapmalar gördüm   + lara gelecek olursak   gözle görülür mükemmel bi hızı söz konusu gordugum hatalar olursa burada yazmaya devam edicem ...
  7. açmaya çalıştıgım uygulama clash of clans gerisi umrumda bile degil acıkcası :D
  8. sitenizde herhangi bir yardım bölümü bulamadıgım için buraya açmış bulundum konuyu win 7 nin altına alt forum olarak yarım acılmıs olsaydı keske ...     Intel® Core™2 Duo Processor E4600  (2M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB) işlemcim  Asus p5gc-mx 1333 Mhz anakart  3 gb kingston ram  160 gb hard diskim ve 1 gb 128 bit x1550 ekran kartım mevcut  Bu sistem üzerinde en verimli ve hızlı şekilde hangi windows serisini çalıstırabilirim söylermisiniz ( su an yüklü olan Windows 7 home premium)(Fakat pek memnun degilim.)   amacım Bluestacks adlı sanal android uygulamasını pcde acabilmek (kasmadan)   sistem önerileriniz için simdiden teşekkürler.. Xpde kesinlikle acmadı Bluestacks bilginize.
×
×
  • Create New...