Jump to content

tapfer

Üye
  • Posts

    526
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by tapfer

  1. Alphonso usta,özelden mesaj göndermemin neden çalışmanızı kötülüyor gibi bir izlenim uyandırmamak için. Windows 10 Enterprise [x64] 2016 Ltsb [14393.3241] çalışmanızı kurmuştum aynı sıkıntıyı bu çalışmanızda da gözlemlemiştim.Media player müzik kopyalama hatası veriyor.

    Ekran Alıntısı.PNG

    1. Alphonso_Elric

      Alphonso_Elric

      Kral iyi niyetin için gerçekten teşekkürler. İnan konuyada eklemen benim sorun oluşturmaz. Media player hiç bakmadım pek kullanan yok diye ama birazdan bakarım. Evet bende de aynı hata, sanırım devredışı bıraktıgım bir hizmet bu konuya neden oluyor olabilir.  Dikkat edersen konu içeriklerindede defaetle vurguluyorum 3. parti yazılım asla kullanmam yaptıgım performans ayarları ve reg ayarlamaları ile performans artısının saglanması taraftarıyım .  3. parti yazılımlarım kullanımı yapılan çalışmanın GÜVENİLİRLİĞİNİ azaltır ki bu normaldir. Haliyle ayarladığım veya kapadıgım bir HİZMET eksikliği buna neden olalir, bakmamam gerekli bu konuya,  Artık sonraki çalışmadarda konuya dikkat ederim. :)

       

      Bu yazışmalarımızı konuya ekle lütfen. Kalıcı olsun. :)

    2. tapfer

      tapfer

      Eyvallah.Bu güne kadar kullandığım en hızlı windows 10 sistemi.Başarılarınızın devamını dilerim.

  2. Selamün aleyküm. Forjest usta uzun zamandır sitede gözükmüyorsunuz. İnşaallah sağlığınız sıhattiniz iyidir? Sizden bir kaç sefer idm katılımsız isteğinde bulunmuştum,Allah razı olsun beni hiç bir zaman kırmadınız. o yüzden bana hakkınız geçti. Eğer bidaha siteye gelmeyecekseniz sizden ricam hakkınızı helal edin. Saygılarımla..

    1. helehoyni

      helehoyni

      Benim de dikkatimi çekti. Umarım bir sıkıntı yoktur.

  3. Selamün aleyküm. Hayırlı cumalar.forjest usta vaktiniz olursa idm'yi  6.32 build 9 sürümüne güncelleyebilirmisiniz. bi de var sayılan tema PureFlat olursa daha güzel.bu benim kendi kişisel fikrim.tabiki takdir sizin.saygılarımla.

    1. forjest

      forjest

      Aleyküm Selam hayırlı cumalar olsun. IDM > Eklendi! :) 

    2. tapfer

      tapfer

      konunun altına teşekkür etmiştim,ama bide özelden teşekkür edeyim.elleriniz dert görmesin.paylaşım için çok teşekkür ederim.

  4. Mozilla FireFox Quantum 60.0.1 Performance

    selamün aleyküm.hayırlı ramazanlar.Forjest usta hakkınızı helal edin.sizide sürekli rahatsız ediyoruz.vakit bulursanız mozillayı yeni sürüme güncelleyebilirmisiniz?saygılarımla.

    1. forjest

      forjest

      Aleyküm Selam Hayırlı Ramazanlar olsun.Estağfurullah.

      7Zip'i kur sisteme,Katılımsız setup'ı sağtık yaparak aç,yeni versiyonun setupını aynı isimle ekle manuel olarak kendinde rahatça yapabilirsin.Bazı arkadaşlar gibi ben kitlemiyorum katılımsız yapımları değişiklik işlemi,dosyaların görünmesi ve zamandan kazanç açısından vs.Saygılarımla. :) 

      _[ Text'in yanısıra,birde resim ekledim ]_

      Spoiler

      LD7WX1.png

       

    2. tapfer

      tapfer

      Allah razı olsun üstad.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.en derin saygılarımla.

  5. Selamün Aleyküm hayırlı kandiller. Alphonso usta  Alpelwin 7 [x64] Ultimate Exotic bilgisayarıma kurudum.gayet başarılı bir sistem olmuş ellerinize sağlık. bilgisayar özellikler bölümü açılınca sol tarafta bmp uzantılı bir resim var onu nasıl kaldırabiliriz. shell32.dll.mui dosyasında öyle bir resim yok. hangi dosyaya yüklediniz? yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla.

     

  6. selamün aleyküm.hayırlı ramazanlar.Nous usta sizden bir ricam olucak Acronis True Image 2016 19.0 Build 6571  Bootable ISO olarak hazırlama imkanınız var mı? Tabi full sürüm olarak,demo değil yani.

    1. nous

      nous

      A.s hayırlı razamanlar..

       

  7. selamün aleyküm.hayırlı ramazanlarınız olsun.usta zahmet olmazsa internet download manager programını 21 sürümüne güncellermisiniz? saygılarımla...

    1. forjest

      forjest

      A.s hayırlı ramazanlar..

       

    2. tapfer

      tapfer

      Ellerinize sağlık..

×
×
  • Create New...