Jump to content

kinqrude

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by kinqrude

  1. Ben aşı karşıtı değilim. Neden? Aşı dediğim ilaç türü üretilmeseydi belki de bildiğimiz hastalıkların ne boyutlarıyla uğraşacaktık. Bu kadar çalışmaya rağmen bile Covid-19 hala mutasyon geçiriyor. Çünkü insanlar bağışıksız. Her enfekte insan demek yeni bir mutasyon oluşturma ihtimali demek.

    Aşıda, Bilim'de, Allah'ın nimetidir. Covid-19 virüsünün ne aklı var, ne fikri var, ne iradesi var ve bizden milyonlarca kaç küçük şey bizi mahvediyor. Gerçi dünya olarak hakettik böyle bir cezayı. İster laboratuvar üretimi olsun ister doğal ortamda mutasyona uğramış olsun, üstümüze bir gazaptır bu. Şimdi herkes birbirinden kaçıyor. Mahşer gününde de kaçacak herkes.

     

    Aşı olmayıp hastalığa yakalananlarda, aşı olanlara göre x100 kat daha fazla vücutta pıhtı oluşturma ihtimali var. Hocam ayrıca ben de Pfizer/BionTech aşısı oldum. 2  gün üst üste akşamları hafif ateşim varmış gibi kırgınlık yaşadım ve kolumda hafif ağrı ve acı vardı. Şimdilik bir şikayetim kalmadı. Dediğim gibi eğer bu mRNA materyaline karşı vücut tepkisiz kalsaydı yan etki zaten görülmezdi. Bozuk aşı olma ihtimali yok çünkü zaten çok yeni bir aşı. Bozuk/bayat aşı olsaydı Allah korusun şu an çok büyük ihtimalle hastanedeydiniz. Kimse o riski alamaz, imza atsak bile aşı olurken.

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. Bildiğim kadarıyla Pfizer/Biontech 3-4 içinde antikor oluşturması gerekiyor. Hocam bende ilk iki gün akşamları hafif böyle sanki ateşlenmiş te kırgınlık yaşıyormuşum gibi tepki oldu. Demek ki vücut gelen DNA materyaline tepki verdi. Bence takılmayın hocam teste falan çünkü, aşı zaten aceleye getirildi. Üstelik yapılan test ne kadar doğru? Neye göre yaptılar? Test koşulları nasıldı?

     

    Bozuk aşı vursalar sonuçları neler olurdu tahmin etmek istemiyorum.

    • Like 1
  3. NTLite (@NTLite) | Twitter

     

    Herkese Selamun Aleykum. Windows 11 düzenlemek için güncel bir NTLite arıyordum fakat hangi siteye girsem ya 1.5 ya da 1.8 versiyonları lisanslanmış bir şekilde karşıma çıkıyordu.

    Başka forum ismi vermek yasak mı bilmiyorum. Bu sebepten dolayı isim vermeden yabancı bir forumda -modifiye windows platformu- Portable NTLite lisanslanmış halde denk geldim.

    Windows 11 ile denedim bir problem yok. Aynı anda 2 tane açılabiliyor ve bütün özellikler aktif.

     

    VIRUS TOTAL: AV Taraması

    İNDİRME BAĞLANTISI: Link

    Yöneticiler de uygun görürse konu sabite alınsın. Benim gibi arayıp boş yere 1.5 ve 1.8 versiyonlarını indirmesinler. Hele hele böyle kürekli bir programı çoğu site gerçekten virüs ile birleştirip sanki güvenliymiş gibi paylaşıyor. Hem bu sayede bir çok kişi de bu işi öğrenir ve kendi çalışmasını yapar veya kişisel ihtiyaçlarına göre özelleştirebilir.


    Dosyayı arşivlemeden direkt .exe halinde taratıp paylaşıyorum. Böyle daha güvenilir olacağımı düşünüyorum.
    Kaspersky'da virüs gösterseydi paylaşmazdım fakat Kaspersky şu an yanlış tespit konusunda diğer bütün AV programlarından üstün konumda. O yüzden paylaşıyorum. Tabii sorumluluk yine de size ait. Kullanıp kullanmamakta.

    https://i.hizliresim.com/aoax31k.png

    Buraya resmi kanıt amaçlı koyuyorum. Görebileceğiniz üzere arkada TNCTR forum açıktır.

     

    • Like 1
×
×
  • Create New...