Jump to content

kinqrude

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kinqrude

  1. Ben aşı karşıtı değilim. Neden? Aşı dediğim ilaç türü üretilmeseydi belki de bildiğimiz hastalıkların ne boyutlarıyla uğraşacaktık. Bu kadar çalışmaya rağmen bile Covid-19 hala mutasyon geçiriyor. Çünkü insanlar bağışıksız. Her enfekte insan demek yeni bir mutasyon oluşturma ihtimali demek. Aşıda, Bilim'de, Allah'ın nimetidir. Covid-19 virüsünün ne aklı var, ne fikri var, ne iradesi var ve bizden milyonlarca kaç küçük şey bizi mahvediyor. Gerçi dünya olarak hakettik böyle bir cezayı. İster laboratuvar üretimi olsun ister doğal ortamda mutasyona uğramış olsun, üstümüze bir gazaptır bu. Şimdi herkes birbirinden kaçıyor. Mahşer gününde de kaçacak herkes. Aşı olmayıp hastalığa yakalananlarda, aşı olanlara göre x100 kat daha fazla vücutta pıhtı oluşturma ihtimali var. Hocam ayrıca ben de Pfizer/BionTech aşısı oldum. 2 gün üst üste akşamları hafif ateşim varmış gibi kırgınlık yaşadım ve kolumda hafif ağrı ve acı vardı. Şimdilik bir şikayetim kalmadı. Dediğim gibi eğer bu mRNA materyaline karşı vücut tepkisiz kalsaydı yan etki zaten görülmezdi. Bozuk aşı olma ihtimali yok çünkü zaten çok yeni bir aşı. Bozuk/bayat aşı olsaydı Allah korusun şu an çok büyük ihtimalle hastanedeydiniz. Kimse o riski alamaz, imza atsak bile aşı olurken.
  2. Sonraki insider sürümü ile umarım Türkçe dilini tamamlarlar. Ayrıca şu sağ tık menüsü çok sınırlayıcı olmuş. Keşke bütün seçenekleri görebilsek.
  3. Bildiğim kadarıyla Pfizer/Biontech 3-4 içinde antikor oluşturması gerekiyor. Hocam bende ilk iki gün akşamları hafif böyle sanki ateşlenmiş te kırgınlık yaşıyormuşum gibi tepki oldu. Demek ki vücut gelen DNA materyaline tepki verdi. Bence takılmayın hocam teste falan çünkü, aşı zaten aceleye getirildi. Üstelik yapılan test ne kadar doğru? Neye göre yaptılar? Test koşulları nasıldı? Bozuk aşı vursalar sonuçları neler olurdu tahmin etmek istemiyorum.
  4. Hocam lütfen sallamayın. TPM 2.0 yoksa kurulum ekranında TPM 2.0 gerekli diyerek yüklemiyor. Yüklese herhalde açmam bu konuyu.
  5. NTLite ile girdiyi eklemeyeyi becerememişim fakat birebir kurulum ekranında girdileri ekledim. Gifi buraya yüklüyorum. Konu sabite alınsın lütfen. 😅
  6. Herkese Selamun Aleykum. Windows 11 düzenlemek için güncel bir NTLite arıyordum fakat hangi siteye girsem ya 1.5 ya da 1.8 versiyonları lisanslanmış bir şekilde karşıma çıkıyordu. Başka forum ismi vermek yasak mı bilmiyorum. Bu sebepten dolayı isim vermeden yabancı bir forumda -modifiye windows platformu- Portable NTLite lisanslanmış halde denk geldim. Windows 11 ile denedim bir problem yok. Aynı anda 2 tane açılabiliyor ve bütün özellikler aktif. VIRUS TOTAL: AV Taraması İNDİRME BAĞLANTISI: Link Yöneticiler de uygun görürse konu sabite alınsın. Benim gibi arayıp boş yere 1.5 ve 1.8 versiyonlarını indirmesinler. Hele hele böyle kürekli bir programı çoğu site gerçekten virüs ile birleştirip sanki güvenliymiş gibi paylaşıyor. Hem bu sayede bir çok kişi de bu işi öğrenir ve kendi çalışmasını yapar veya kişisel ihtiyaçlarına göre özelleştirebilir. Dosyayı arşivlemeden direkt .exe halinde taratıp paylaşıyorum. Böyle daha güvenilir olacağımı düşünüyorum. Kaspersky'da virüs gösterseydi paylaşmazdım fakat Kaspersky şu an yanlış tespit konusunda diğer bütün AV programlarından üstün konumda. O yüzden paylaşıyorum. Tabii sorumluluk yine de size ait. Kullanıp kullanmamakta. Buraya resmi kanıt amaçlı koyuyorum. Görebileceğiniz üzere arkada TNCTR forum açıktır.
  7. Arkadaşlar, şu an bu girdileri NTLite 2.1 Premium ile ekledim. Kendi bilgisayarımda deneyeceğim bakalım TPM ve Secure Boot bypass olacak mı?
  8. Arkadaşlar merhaba. Bu yöntem ile artık dosya falan değiştirmeden, TPM 2.0 veya Secure Boot desteklemeyen anakartınızda kurulum problemi yaşamayacaksınız. 1. Kurulum ekranına geldiğinizde, SHIFT + F10 kombinasyonu ile Komut İstemini açıyorsunuz. 2. Komut İstemi satırına, regedit komutunu yazıp, Kayıt Defteri Düzenleyicisini açıyorsunuz. 3. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup altında LabConfig isimli bir anahtar oluşturuyorsunuz. 3. TPM zorunluluğunu kaldırmak için, HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\LabConfig altında BypassTPMCheck adlı ve değeri 1 olan bir DWORD girdisi oluşturuyorsunuz. 4. Secure Boot zorunluluğunu kaldırmak için de HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\LabConfig altında BypassSecureBootCheck adlı ve değeri 1 olan bir DWORD girdisi oluşturun. 5. İşlem bu kadar. Komut İstemini kapatıp, daha önceden nasıl Windows kurulumu yapıyorsanız aynı şekilde kurulumu yapıyorsunuz. Windows 11'i modifiye eden arkadaşlar bu girdileri eklerlerse benim gibi 6 senelik H87 gibi TPM 2.0 desteği olmayan kişilerde Windows 11 kurabilir. Pentium D 925 üzerinde Windows 11 rahatça kullanılabiliyor.
  9. @forjest Hocam, rica etsem c++, ofis ve openAl gibi programları hazır kurulu şekilde nasıl entegre ediyorsunuz, ? Forumda ders konusu açsanız keşke, ben yeni başladım iso düzenlemeye. Bilgilerinizden istifade etmek isterim.
×
×
  • Create New...