Jump to content

quem4R

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by quem4R

  1. zafercik'in linklerinden 64 bit indirip kurdum sorunduz stabil bir sistem. İlk win8 deneyimim MOTUN sevdirdin bana 8'i teşekkürler 😊
  2. Kurulum tamamlandıktan sonraki resetten sonra xp ekranını geçince mavi ekran. Büyük hüsran yaşadım bu kadar heves ettiğim bi sistemi kuramadığım için..
  3. Detaylı açıklama huyunuz hoşuma gidiyor çok teşekkür ediyorum :) i5 işlemci 4GB ram var ve Win7 home basic bellek kullanımı 2GB dan aşağıya inmiyor artık daraltmaya başladı. C'yi silip kurarsam bi tık driver sorunu çekerim korkum var o yüzden çift sistem kullanma taraftarıyım. Asıl mesele klasik xp mavi format ekranında diski biçimlendir - hızlı biçimlendir - verilere dokunmadan kurulum yap diye 3 seçenek vardı diye hatırlıyorum bu seçenekler sizin kurulumda yok sanırsam direk biçimlendirerek başlıyor anladığım kadarıyla. (?) Tekrardan çok başarılı bir sistem demeden geçemeyeceğim :) Aklımdaki deli soruları giderir gidermez EASMxp kullanmak için sabırsızlanıyorum, teşekkürler..
  4. Murat bey sizin bu sizteminizi gördüm ve foruma üye oldum yaklaşık 1 saattir bütün yorumları okudum okumaya üşenmem. Her şey çok güzel tek bir sorum olacak o da pimpiriğimden kusuruma bakmayın. :-) Laptop kasama win7 kurulu fabrika çıkışı 3 - 4 senedir hiç format çakma gereği duymadım ama artık gönül istiyor dos ekranlarında debelenmeyi. (sizin sizteminizde debelenme sıfır ama olsun :)) velhasıl kelam C:\ ana dizinime win7 kurulu ve resim müzik film arşivim D:\ dizininde. Sizin sistemi D'ye kuruluma geçtiğim vakit bana veri kaybettirir mi acep? Gerçek konuyu okuduktan sonra kafamda bir tek bu soru işareti kaldı tektardan elinize emeğinize sağlık iyi forumlar..
×
×
  • Create New...