Jump to content

3serqokbudak

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About 3serqokbudak

Recent Profile Visitors

251 profile views

3serqokbudak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Windows 10 Pro Birlikte Aç Sorunu Arkadaşlar merhabalar, öncelikle eğer ki konuyu yanlış yere açıyorsam özür dilerim, Sorunuma gelecek olursak windows 10 pro kullanmaktayım. Örneğin .txt uzantılı dosyaları açtığımda Notepad++ ile açmasını istiyorum ve birlikte aç kısmından bu şekilde ayarlıyorum ama kayıt olmuyor ve her seferinde yine normal not defteri olarak açıyor. Bu sadece tek bir uzantı için verdiğim örnektir 4-5 ayrı uzantıda daha sorun yaşamaktayım, şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim iyi forumlar.
  2. Merhabalar, öncelikle çalışmanız gerçekten çok mükemmel görünüyor ben windows 7 kullanıcısıyım artık 8.1e geçiş yapmak istiyorum ama korktuğum 2 sorum var lütfen beni bilgilendirir misiniz rica etsem.   1. Sorum = Paylaşmış olduğunuz windows 8.1 in başlat menüsü windows 7 deki gibi dimi ? ( inşallah öyledir resimlerde öyle görünüyor ) 2. Sorum = 4gb Ddr3 1600mh Kingston Hyperx Savage Ram = Amd Phenom x3 işlemcim var bu sistemi kursam kasma yapar mı?
  3. bilgisayar açıldığında bir süre bekletiyor işlem yapamıyorum donar gibi oluyor ve başlangıçta çalışan program sadece internet download manager var, ayrıca klasörler arası geçiş yaparkende bu şekilde oluyor
  4. Merhabalar, öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim sisteminizi 1 haftadır kullanıyorum ama sorun bende mi bilemedim bilgisayar aşırı kasma yapıyor bundan önce onbuka'nın 64x performans edition sistemini kullanıyordum herhangi bir sorun yaşamadım.
×
×
  • Create New...