Jump to content

tckr

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tckr

  1. resimde recovery kapasite 22 gb gösteriyo ama boş alanda 22 gb. Bu recovery silinmiş demek olmaz mı?
  2. rufus'taki bütün seçeneklerle usb ye kurdum ama çalışmıyor..uefi sistemle mi alakalı sorun?
  3. win 8.1 kullanıyorum. rufusta bütün seçenekleri denedim ama win7pe yi çalıştıramadım.uefi sistemden dolayımı oluyor bu problem.Win7 kulladığım zamanlar çalışıyordu çünkü.
  4. 6.22 kullanıyorum,bugün aynı sorun bende de oldu,kaldırıp yeniden kurunca düzeldi.
  5. Merhaba arkadaşlar, kms ile lisanslamıştım bilgisayarımı geri nasıl kaldırabilirim?
  6. lol oynamıyorum ama buişine yarar sanırım açıklamada değerlerde var. https://www.youtube.com/watch?v=v6k_VpWtSBk
  7. "media creation tool" ile indirdiğimizde de bunlar mı iner?
  8. Üsteki sorunda 10 saatte bitti diskleri birleştirme veri kaybı olmadı iyiki. Ama "AOMEI" yine de yeterli boşluk yok uyarısı veriyor ve gpt ye çeviri yapmıyor,diğer arkadaşım bahsettiği programda sistem c de kurulu olduğu için gpt ye çeviri yapmadı. Cd den çalışan bi win7 ile denedim GPT ye çevirmeyi yinede olmuyor. Nasıl yapacağım sorun için önerisi olan daha önce yaşayıp çözebilen arkadaşlar vardır?
  9. Merhaba, Windows 8.1 kurmak için harddiskimi bu proglamla GPT ye cevirmek istedim. Bios da uefi desteği de mevcut. Yalnız "convert" i seçince yeterli boşluk yok tarzında bir uyarı aldım. Biraz araştırınca sabit diski birleştirmek mantıklı geldi. 400 gb kadar olan D bölümünü C bölümüyle birleştiri (merge) seçtim bu proglamla. Sorum: birleştirirken sorun buldu ve fix seçeneğini seçtim. Yaklaşık 2 saattir devam ediyor birleştirme ve %19 civarında şuan, bu normal midir ? Birde veri kaybı olur mu işlem sonunda? (veri kaybı olmaz yazıyor gpt yt çevirmek için ama) Teşekkürler şimdiden.
×
×
  • Create New...